Celebrity News

Sin autora popularnog sitkoma: Mućke bi mogle da se vrate na TV ekrane

Sin autora popularnog sitkoma: Mućke bi mogle da se vrate na TV ekrane

Mućke, popularni Bi-Bi-Sijev sitkom, koji je završen pre više od 15 godina, uskoro bi ponovo mogao da se nađe na malim ekranima, bar prema najavama Džima Salivena, sina autora prvobitne serije.

Iako je pre nekoliko godina izjavio da su Mućke nestale smrću njegovog oca Džona, preminulog 2011. godine, Džim je ovih dana najavio da će se legendarna ekipa ponovo okupiti kako bi razmotrila mogućnost snimanja neke vrste nastavka ove serije.

- Iako sam ranije rekao da su Mućke mrtve, mislim da to ne znači da ne možemo snimamo seriju u nekoj drugoj formi s ovako legendarnom i iskusnom ekipom. Istražićemo sve mogućnosti i saopšiti javnosti šta smo zaključili - rekao je Džim, prenosi "Didžital spaj".

Serija Mućke, koja je snimana od 1983. do 2003, bila je jedna od najpopularnijih serija na području bivše Jugoslavije. S najavama Džima Salivena, koji je nastavio očevim stopama i napisao nekoliko specijala i spin-offa popularne serije, čini se da bismo uskoro mogli da gledamo neke nove nastavke u kojima će publiku zabavljati Del Boj i Rodni.