Celebrity News

SIN Dragana Bjelogrlića upisao GLUMU zajedno sa decom ovih poznatih UMETNIKA

SIN Dragana Bjelogrlića upisao GLUMU zajedno sa decom ovih poznatih UMETNIKA

Fakultet dramskih umetnosti objavio je konačnu rang listu nakon prijemnog, a na njoj su se našla imena dece naših poznatih umetnika koji su krenuli stopama svojih roditelja.

Srećna vest dočekala je Alekseja, sina Dragana Bjelogrlića, koji je upisao smer gluma, kao i Đuru, naslednika Branimira Brstine, ali i Kseniju Repić koja je nastavila stopama svoje bake Ljiljane Stjepanović, pišu domaći mediji.

Aleksej Bjelogrlić krenuo je odavno tatinim stopama i zaigrao u seriji "Žigosani u reketu"  i baš kao i njegov otac na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u "Boljem životu" pojavio u scenama u školi kao nestašan đak.

 

Pre toga igrao je u filmovima svog oca - u prvom i drugom delu "Montevidea" u ulozi malog Tirketa i kao fudbaler. Videli smo ga i Narodnom pozorištu u komadu "Dobro pamtim sve", koji je Bjela režirao povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan.

Unuka Ljiljane Stjepanović Ksenija Repić sa svojom poznatom bakom veoma je bliska, pa ne čudi što joj je upravo ona uzor.

- Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem - rekla je Ksenija jednom prilikom. Nju smo do sada gledali u seriji "Selo gori, a baba se češlja" i predstavi "Miris kiše na Balkanu".

- Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela - kazala je u jednom intervjuu Ljiljana Stjepanović.