Celebrity News

SIN HOLIVUDSKOG GLUMCA pljunuti je otac: Posle 7 GODINA izašao je IZ ZATVORA, promenio stil života, a evo šta kaže o svojoj PORODICI

SIN HOLIVUDSKOG GLUMCA pljunuti je otac: Posle 7 GODINA izašao je IZ ZATVORA, promenio stil života, a evo šta kaže o svojoj PORODICI

Nedavno je ulicama Los Anđelesa paradio Kameron Daglas, sin čuvenog Majkla Daglasa, a pobrinuo se da sve oči budu uprte u njega, s obzirom da se naokolo šetkao u razglolićenom izdanju - go do pasa, pokazavši svoje broje tetovaže i izvajane mišiće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) дана 29. Мар 2019. у 1:14 PDT

Kameron inače neverovatno podseća na svog oca, posebno iz mlađih dana, no nažalost nije imao tako blistav poslovni put kao Majkl... Naime, ovaj 40-godišnjak najpoznatiji je po nizu problema sa narkoticima, a čak je i u zatvoru proveo dugih sedam godina. On je iza rešetaka završio 2010, a izašao je 2016. godine kada je šokirao svet fizičkom tranformacijom - u zatvor je ušao kao pomalo zapušten, debeljkušast momak, a izašao kao izvajan, istetoviran muškarac nalik na manekena.

On je postao aktivan na svom Instagram profilu, hvaleći se na sva usta svojim isklesanim telom, a njegove tranformacija nije bila samo fizičke prirode, već i psihičke. On se navodno potpuno preporodio i promenio stil života, a u tome mu je pomogla i izabranica - joga instruktorka Vivijan Tajbs, koja mu je godinu dana nakon puštanja na slobodu rodila ćerkicu Luj Izi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) дана 29. Јул 2018. у 1:27 PDT

Kameron je istagao da su mu u oporavku i rehabilitaciji dosta pomogli i otac Majkl i maćeha Ketrin Zita Džons, koji nikada nisu digli ruke od njega uprkos problemima koje im je pravio.

- Moja porodica nikada nije odustala od mene, ni na jednu sekundu. Ketrin je borac, ona je neko ko je došao iz Velsa i zahvaljujući upornosti i talentu se popela na sam vrh. Ona nikad ne odustaje ni od čega, pa tako nije ni od mene. Ljubav moje porodice spasila me je u najmračnijim danima - rekao je on svojevremno.

Podsetimo, Kameron je uhapšen zbog posedovanja heroina i dilovanja droge, kada je osuđen na pet godina zatvora. No, 2011. kazna mu se povećala jer je otkriveo da je cimerima u ćeliji pokušao da proda lekove koji su dostupni samo na recept.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) дана 3. Апр 2019. у 2:59 PDT

- Kada su se prve noći vrata ćelije zatvorila, osećao sam se kao u nekom lošem snu iz kog hoću da se probudim. Ali san se nastavljao i postajao je sve godi i gori. Proživljavao sam noćnu moru tih sedam godina, ali ljubav porodice održali su me u životu - istakao je Daglas mlađi.

Kameron je danas navodno čist i trezan, posvećen vežbanju i porodici.

Inače, njega je Majk dobio u prvom braku sa producentkinjom Dijandrom Luker. Par je bio zajedno od 1977. do 1995, a njihov razvod završen je pet godina kasnije. Iste godine - 2000. on je oženio Ketrin Zitu Džons, a par je i dalje u srećnom i stabilnom braku.