Celebrity News

Sin Vudija Alena iskreno: Ne mogu više da ćutim. Optužuju ga za zločin koji nije počinio!

Sin Vudija Alena iskreno: Ne mogu više da ćutim. Optužuju ga za zločin koji nije počinio!

Mouzes Farou, usvojeni sin Mije Farou i Vudija Alena, tvrdi da njegov otac nije seksualno zlostavljao njegovu sestru Dilan kada je imala sedam godina, kao što to tvrdi poznata glumica.

Mouzes ističe da su optužbe protiv Alena lažne, piše Gardijan.

- Jednostavno ne mogu više da ćutim. Optužuju ga za zločin koji nije počinio - rekao je Farou.

Mouzes navodi da je 1992. godine, na dan kada se zlostavljanje navodno dogodilo, bio kod kuće sa svojom sestrom.

- Dilan je bezbroj puta do tada bila sama u njegovom stanu, i nikada se ništa nije dogodilo. I sada bi neko trebalo da poveruje da mu je sa 56 godina tek tako palo na pamet da postane pedofil u kući punoj neprijateljski nastrojenih ljudi, koji su budno pratili svaki njegov pokret - objasnio je Farou.

Mouzes je takođe optužio svoju majku za fizičko zlostavljanje i mentalnu torturu. Ipak, njegova sestra Dilan porekla je ove navode, tvrdeći da su ona i njeni braća i sestre uvek imali podršku svoje majke.

Ona je dodala da bi Mouzesove tvrdnje mogle vrlo lako da se ospore, i da je on problematična osoba. Podsećamo, glumica Mija Farou ima jedanaestoro dece, od čega četvoro biološke i sedmoro usvojene.

Troje njene usvojene dece je preminulo.

Godine 1992. izbio je ogroman porodični skandal, kada je otkriveno da je Alen bio u tajnoj vezi sa jednom od svojih usvojenih ćerki, Sun-Ji Previn.

Njih dvoje su danas u braku, žive na Menhetnu i imaju dvoje usvojene dece.