Celebrity News

Sintija Nikson otvoreno: Moj sin je transrodna osoba

Sintija Nikson otvoreno: Moj sin je transrodna osoba

Zvezda serije "Seks i grad", američka glumica Sintija Nikson na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim sinom i priznala da je on transrodna osoba.

Glumica je podržala sina na dodeli fakultetske diplome, a u opisu njihove zajedničke fotke čestitala mu je i naglasila koliko je ponosna na njega.

- Jako sam ponosna na svog sina Semjuela Džozefa Mozesa koji je diplomirao. Želim da današnji dan za sve transrodne osobe bude dan akcije - napisala je Sintija.

Osim što se ostvarila kao glumica, Sintija je imala i političkih ambicija pa se kandidovala za gradonačelnika Njujorka, a i sama je posle uspeha serije priznala da je godinama živela u laži u heteroseksualnom braku.

https://www.instagram.com/p/BkVsiB2F2VY/?utm_source=ig_embed

Od 1998. do 2003. godine Sintija je bila u vezi sa školskim učiteljem Denijem Mozesom. Imaju dvoje dece, ćerku Samantu i sina Čarlsa Izikiela.

Posle razvoda Sintija je počela da se viđa sa Kristinom Marinoni 2004. godine. Verile su se u aprilu 2009. godine, a venčale 27. maja 2012. u Njujorku. Marinoni je rodila sina, Maksa Elingtona 2011. godine.