Celebrity News

SKANDAL koji je ostavio posledice: Princ Vilijam uznemiren zbog golih fotografija princeze Dajane

SKANDAL koji je ostavio posledice: Princ Vilijam uznemiren zbog golih fotografija princeze Dajane

Direktor medijske i izdavačke kuće Conde Nast, 62-godišnji Nikolas Kolridž otkrio je u svojim memoarima The Glossy Years do sada nepoznate detalje o princu Vilijamu i Lejdi Di.

Naime, Nikolas piše o tome kako su drugari iz škole okrutno zadirkivali princa Vilijama zbog toples fotografija njegove majke, princeze Dajane objavljene 1996. godine.

To je jedna od tema o kojima Nikolas progovora u memoarima, koji će uskoro ugledati svetlo dana i u kojima je ispričao sve o susretu s pokojnom princezom Dajanom.

Ona mu se jednom prilikom pridružila na ručku usred skandala s fotografijama i otkrila da ju je tada 14-godišnji Vilijam poprilično uznemiren nazvao telefonom iz škole. Bilo je to nedelju dana nakon što su objavljene Dajanine fotografije na kojima se sunčala bez gornjeg dela kupaćeg kostima na jednom balkonu u Španiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prince William Now (@princewilliamnow) дана 16. Сеп 2019. у 6:15 PDT

- Nikolas, mogu li da te pitam nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li video moje fotografije, one u toplesu? Vilijam je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečaci zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, šta ti misliš? - navodno ga je Dajana upitala, a ona je, kako objašnjava, doživeo jedan od najneprijatnijih trenutaka u životu. Nikolas joj je odgovorio kako su njene grudi savršene i da da se ne treba da se brine.

Nakon fotografija razgolićene majke, Vilijam je pre nekoliko godina imao problema s takvim fotografijama svoje supruge Kejt Midlton.

Naime, 2017. godine zatražio je 1,3 miliona funti odštete zbog fotografija Kejt u toplesu koje su bile objavljene u francuskom časopisu Closer 2012. godine, piše dnevnik.hr.

Princ je tvrdio da su slike tim gore što ga podsećaju na pokojnu majku jer su ih takođe snimili paparaci, a upravo su oni uzrokovali u nesreću u kojoj je ona izgubila život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prince William Now (@princewilliamnow) дана 16. Сеп 2019. у 6:03 PDT