Celebrity News

Slatka mala "zapalila“ atmosferu na Kopaoniku, Aco Pejović i Ministarke zatvorili treći po redu Music Week festival (foto)

Autor: | 19/03/2018

Slatka mala "zapalila“ atmosferu na Kopaoniku, Aco Pejović i Ministarke zatvorili treći po redu Music Week festival (foto)

Pred oko 2.000 posetilaca u prepunoj sali hotela "Grand", Jelena Karleuša otvorila je drugi vikend Music Week festivala i sve prisutne ostavila bez teksta. Svojim vatrenim nastupom pokazala je zašto je jedna od najpopularnijih pevačica ovih prostora.

Osim što ju je publika dočekala raširenih ruku, Karleuša je izjavila da je veoma srećna što je deo ovog muzičkog festivala.

Jelena je poznata po dobroj atmosferi koju pravi na nastupima, a potrudila se da publici priredi noć za pamćenje. Vrhunac večeri bio je momenat kada je za svoju pesmu "Ide maca oko tebe“ izvela muškarca iz publike, skinula mu košulju, pa je zajedno sa svojim igračicama igrala oko njega.

Karleuša je u svom stilu oduševila prisutne i kada je reč o stajlingu. U svom Versace kompletu, JK ostavila je jak utisak, tako da nema sumnje da će se njen nastup dugo prepričavati, jer je izgledala svetski.

Za dobar provod nakon koncerta pobrinuo se Magla bend.

Music Week festival ove godine, koji je oborio sve rekorde u posećenosti, zatvorili su Aco Pejović i Ministarke!

Atraktvnoj ženskoj grupi "Ministarke“ nije bila potrebna Edita da dignu publiku na noge i naprave odličnu atmosferu. Ženska senzacija svojim pesmama "Zauzeto“, "Tutto completo“, "Boing 747“, "Paradoks“ prodrmala je publiku i držala ih od prvog do poslednjeg takta.

Iznenađenje večeri bio je novi član FM Play produkcije, Branimir Banjanin, talentovani pevač koji je osvojio ženska srca svojim glasom i stasom. Specijalno za posetioce Music Week festivala FM Play produkcija saopštila je da njegova nova pesma "Za sve pare“ izlazi za desetak dana u duetu sa Amar Giletom.

Kao kruna večeri bio je koncert Ace Pejovića koji je nešto posle ponoći izašao na scenu. On je nastup otvorio pesmom "Nisam pao“, nakon čega su se puna tri sata nizali hitovi. Pevač je sve vreme održavao raspoloženje publike na zavidnom nivou, koji su zajedno sa Acom horski pevali sve njegove hitove, kako nove, tako i one sa početka karijere.

Osim svojih pesama Pejović je pevao i omiljene rok i pop hitove, što je izazvalo oduševljenje prisutnih posetilaca.

Music Week festival organizuje se u vrhunskoj produkciji u Sky Musica u saradnji sa MK Mountain Resortom, koji svake godine okupljaju najveće zvezde sa naših prostora.