Celebrity News

Slavna glumica hitno operisana

Slavna glumica hitno operisana

Poznata glumica Deniz Ričards, kako navode inostrani, mediji hitno je operisana.

Naime, njeno zdravlje bilo je ugroženo usled četiri bruha koje je hitno morala da odstrani a u svojoj iskrenoj ispovesti koju je objavila na Instagram profil objasnila je detaljno svoje zdravstveno stanje.

Čarli Šin – Stigle POSLEDICE svih skandala i svađa

- Ovo je bilo pre nekoliko meseci i pokazalo se da je to bila dobra lekcija za mene. Naučila sam da uvek moram da slušam svoje telo. Budući da sam majka, supruga koja gradi karijeru, ponekad je lakše "glumiti" da si jak. Jednostavno sam mislila da će bol i ostali simptomi nestati, ali nisu, nego su postali puno gori... Predugo sam trpela, čak nisam ni suprugu priznala koliko se loše osjećam, što je bilo jako glupo. Uvek moramo da slušamo i da pazimo na svoje telo - navela je Deniz.

https://www.instagram.com/p/B6MYTA0Huhx/?utm_source=ig_embed

Podsetimo se...

Ove lepa glumica godinama se borila da njenoj deci ne fali ništa, budući da suprugovu pomoć oko njih nije imala. Deniz je uz to imala i puno problema tokom odrastanja najmlađe Eloiz, s obzirom da joj dijagnostikovan poremećaj nedostatka hromozoma 8.

Deniz se IZDEFORMISALA zbog plastičnih operacija, nećete je prepoznati! (foto)

– Zbog poremećaja hromozoma se izuzetno sporo razvijala. Jako dugo nije bila u stanju da sedi samostalno, a prohodala je tek sa dve godine i to uz pomoć fizikalne terapije. Svega nekoliko reči može da izgovori. Ponekad deluje kao i svaka druga sedmogodišnjakinja, a nekad je na mentalnom nivou deteta od tri godine. Teško je to. Svakog dana učim nešto novo, jer ne postoji priručnik niti uputstvo kako se ponašati prema detetu s ovakvim poremećajem – ispričala je Deniz.

Takođe, nekadašnja  holivudska lepotica je usled mnogobrojnih plastičnih operacija pomalo poremetila svoju prirodnu lepotu kojom je plenila u mlađim danima.