Celebrity News

Smotana sam u zavođenju: Marija Kilibarda nasmejala sve komentarom o svom flertovanju

Smotana sam u zavođenju: Marija Kilibarda nasmejala sve komentarom o svom flertovanju

Jedno od najlepših i najšarmantnijih domaćih TV lica Marija Kilibarda otkrila je kako misli da deluje na muški svet i svojim odgovorom začudila mnoge.

Ova seksepilna dama, koju smo do skoro gledali u popularnom TV šou "Tvoje lice zvuči poznato" nedavno je obelodanila svoj nadimak — Mara brat za koji je rekla da joj smeta.

Pogled od kog zastaje dah i koji ruši Instagram: Kako je Marija Kilibarda završila “brat” karijeru (foto)

Naime, Kilibarda je objasnila da njen stav i probojnost čine da mnogi tvrde da ima mušku energiju.

- Samo znam da mi je u jednom trenutku to zasmetalo jer možda neki momak koji ti se dopadne dođe i kaže: Jao, vidi, Mara brat. Okej. U stvari, devojke i žene na brdovitom Balkanu u startu kada malo odskaču u frekvenciji, stavu, probojnosti, načinu, ponašanju… ako smo malo bučnije ili se malo jasnije izražavamo, te imamo svoje mišljenje, onda odjednom dobijemo komentar: Ovo je muška energija - rekla je za "Blic" i istakla da obožava činjenicu da je ženskog pola i što se njen ženski glas daleko čuje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 14. Нов 2019. у 9:41 PST

- Ne, ja sam žena koja je glasna - ističe voditeljka za pomenuti list i ne krije kako joj koketiranje ne ide od ruke.

- Ja sam jako smotana po tom pitanju. To je mnogo smešno kada uzmem da flertujem. Ne, ne, ne. To ne želite da vidite. Verovatno i taj neko kome je to usmereno ne prepozna to kao flert. Mnogo sam smešna - kaže Kilibarda.

Inače, lepo TV lice nedavno je za magazin "Story" na pitanje da li blista zato što je zaljubljena rekla:

- Pribojavam se da ću upornim ponavljanjem negativnog odgovora na pitanja vezana za ljubav zvučati patetično. Bučna sam, glasna, energična, delujem ambiciozno, ali nisam baš takva. Na prste jedne ruke mogu da navedem stvari na koje sam se u životu “nameračila”, ali kad se to desi, ne postoji zemaljska i kosmička sila koja me može sprečiti. Poenta je samo što mi mnogo treba da se pokrenem - bila je iskrena Marija koja je objasnila kako za ljubav uvek ima vremena, ali i kako je prestala da je traži.