Celebrity News

Smršala 15 kilograma: Sofija Rajović pozirala fotografima i ostavila sve U ŠOKU

Smršala 15 kilograma: Sofija Rajović pozirala fotografima i ostavila sve U ŠOKU

Glumica Sofija Rajović koja važi za jednu od najseksepilnijih dama sa javne scene, nedavno je ponovo na sebe skrenula pažnju ulogom u popularnoj seriji "Istine i laži".

Zato ne čudi što su kada se pojavila na jednoj gradskoj žurki sve oči bile uprte u nju.

Međutim, glumica je imala još jedan razlog zbog koga su joj se mnogi divili - nova linija.

Sofija je za poziranje pred fotografima odabrala crvenu provokativnu haljinu koja je istakla njenu savršenu figuru. Ona je smršala čak 15 kilograma.

Pogledajte:

Lepa glumica jedno vreme vidno je kuburila sa viškom kilograma i onda odlučila da otvoreno govori o svom problemu. Ona je otkrila da se bori se s metaboličkim poremećajem poznatim kao insulinska rezistencija. Ovaj zdravsteni problem uticao je na to da se ugoji i skoro 30 kilograma.

- Većina ljudi iz mog okruženja me je osuđivala, svi prijatelji su mislili da sam tamo mnogo jela brzu hranu. Ni doktori kojima sam se obratila po povratku u Beograd nisu potpuno verovali u to što im govorim, da nisam drastično promenila ishranu, i bili su ubeđeni da imam poremećaj štitne žlezde. Nisam osećala nikakve simptome, samo mi se javljala pojačana želja za slatkišima. Ali njih čitav život volim i nisam mogla ni da pretpostavim da je to zapravo signal da sa mnom nešto nije u redu - govorila je Sofija za "Gloriju".