Celebrity News

Smršala 20 kilograma: Maraja Keri glavnu motivaciju za izgled našla u ovoj pop divi

Smršala 20 kilograma: Maraja Keri glavnu motivaciju za izgled našla u ovoj pop divi

Pevačica impresivnog glasa poslednjih nekoliko godina znala je da nas iznenadi oskudnim outfitima i viškom kilograma, ali otkako je upoznala svog sadašnjeg dečka, Maraja Keri doživela je potpunu transformaciju, barem kada je fizički izgled u pitanju.

Maraja je šokirala mnoge pojavljivanjem u javnosti s 20 kilograma manje nego pre, a šuška se da ju je na vežbanje i posebnu ishranu motivisala upravo njena najveća suparnica – Dženifer Lopez.

Kako je izvor otkrio stranim medijima "Maraja je bila svesna toga da je preterala s kilažom i nije joj se sviđalo kuda je cela priča krenula. Uz to, zna da ima određen imidž do kojeg treba da drži, a tu su i njena deca kojima želi da bude uzor, i dečko koji je mlad i u formi. Videla je i život kakav živi Džej Lo koja je istih godina kao i ona sama, pa se odlučila trgnuti."

Pevačica veruje da će joj ovaj novi izgled doneti nove prilike i uspehe u karijeri i životu, pa da će uspeti da održi svoju kilažu. Najveća joj je podrška svakako dečko, mlađani plesač Brajan Tanaka i njeni sedmogodišnji blizanci. Postoje glasine da se poznata pevačica podvrgla operaciji koja je tipična za lečenje pgojaznih – ugradnji želudačnog prstena, zbog čega su tako brzo vidljivi rezultati.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on May 10, 2018 at 7:48am PDT

Maraju sve češće možemo videti u uskim i kratkim izdanjima koja joj odlično pristaju na trenutnu građu tela, a najbolji dodatak joj je sigurno osmeh koji nosi od uva do uva uz svog 35-godišnjeg dečka.