Celebrity News

Snežana Dakić progovorila o tome šta joj muškarci šalju u inboks!

Snežana Dakić progovorila o tome šta joj muškarci šalju u inboks!

Budući da često na svom nalogu na Instagramu iskreno priča o svakodnevnim problemima kao i situacijama sa kojima se susretala, Snežana Dakić, poznata spisateljica i voditeljka dobro poznate emisije "U trendu" za jedan domaći medij iskreno je odgovorila na nekoliko pitanja koje se tiču neprijatnosti na društvenim mrežama.

Nedavno je čak i priznala kako je konačno ispunjena ljubavlju, ali je i istakla kako joj nije potreban muškarac da bi u životu bila srećna.

Nakon što su je izvređali zbog oštrog obraćanja devojkama, Snežana Dakić UZVRAĆA UDARAC!

– Mogu da kažem da sam sada ispunjena žena. Neću da govorim o svom partneru, to ostavljam po strani, ali želim da istaknem da mi nije potreban muškarac da bih bila srećna. Žena uvek mora da radi na sebi i da bude svesna svojih kvaliteta. Moj život ide u smeru u kom sam ja zamislila. Muškarac više nije mužjak koji će da donese hranu u kuću i zaštiti porodicu. Mlađe generacije gledaju samo sebi da udovolje, pa kada nađu partnera koji neće u svemu da im se povinuje, prekidaju veze. Danas se sve svelo na intimne odnose. Dublji odnosi su postali prava retkost – izjavila je ona za “Informer Hit”.

U intervjuu za Alo odgovorila je iskreno na sledeća pitanja koja možete pročitati u nastavku ovog teksta...

Koliko VAM pomažu društvene mreže u poslu kojim se bavite?

- Instagram sam pokrenula kao podršku televiziji. Čisto da najavim šta radim, ali mi je sada postao glavni medij. To mi je vredan lični kanal komunikacije, na kojem sam u skorije vreme dobila i nekoliko sponzorskih ugovora. Medijski uticaj sam imala i pre, a sada sam ga proširila i na društvene mreže. Evo me i kao Instagram influensera (influence - uticaj). Dobila sam i lepe prilike za putovanja, za razne usluge, pa i novac.

KADA IZGLED FINE ŽENE ZAVARA: Snežana Dakić OVOM izjavom podigla prašinu u Srbiji (foto)

Da li obrađujete fotografije u fotošopu?

- Ne koristim fotošop. Nemam vremena. Malo doradim boju i svetlost. Ali volim jednu aplikaciju koja već ima ugrađene filtere i ona je super za selfi. Ne treba obrada. Skida podočnjake i senke (You cam perfect). Da mi nije nje, izbegavala bih selfije.

Da li vas muškarci muvaju na društvenim mrežama?

- Da. Ali sada manje nego ranije. Čak mi se javilo i nekoliko lažnih sa ukradenim identitetima nekih sportista. Jedan je čak imao i spreman selfi, da mi dokaže da je to on sa druge strane. Provalila sam ih.

Da li ima nepristojnih ponuda, fotografija polnog organa?

- Pre nekoliko godina su mi stizale i gole fotografije, ali sada stvarno ne. Uglavnom stižu komplimenti, izrazi divljenja i poneki predlog da se upoznamo.