Celebrity News

Snežana Divac iskreno o tome kako je rekla ćerki da je usvojena

Snežana Divac iskreno o tome kako je rekla ćerki da je usvojena

Snežana Divac supruga košarkaša Vlade Divac u emisiji "150 minuta" pričala je između ostalog o majčinstvu i otkrila kako je i kada svojoj ćerki saopštila da je usvojena.

Neguje prirodan izgled: Ćerka Vlade Divca je izrasla u prelepu devojku!

Naime, poznati par je posle dvojice bioloških sinova Matije i Luke pre 19 godina odlučio da usvoji devojčicu Petru.

Објава коју дели Petra Divac (@pdivacc) дана 10. Апр 2018. у 11:59 PDT

Snežana kaže da je oduvek u sebi imala želju da se kao majka ostvari i kroz usvajanje i kako je njena ćerka oduvek znala da je usvojena jer to nije ništa loše.

- Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Pitala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: 'Zato što te ja nisam rodila'. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja - rekla je Snežana, u pomenutoj emisiji, i objasnila kako je samim procesom usvajanja i stručnošću ljudi oduševljena. Kako kaže, trenutna praksa da deca do usvajanja budu u hraniteljskim porodicama je humana.

Објава коју дели Petra Divac (@pdivacc) дана 5. Окт 2017. у 12:15 PDT