Celebrity News

Snežana Đurišić: Ne razmišljam o drugom braku

Snežana Đurišić za Story

Snežana Đurišić: Ne razmišljam o drugom braku

Mada joj profesionalna pauza veoma prija, pevačica Snežana Đurišić otkriva da nestrpljivo iščekuje povratak na scenu, a dok se za to ne stvore uslovi, nastoji da što više uživa u slobodnom vremenu i komunikaciji sa unucima i emotivnim partnerom, ginekologom Vanjom Miloševićem

 

Više od pet decenija pevačica Snežana Đurišić (60) ponosno korača estradnom scenom. Nazivaju je kraljicom narodne muzike, koju osim talenta za pevanje krasi još i damsko držanje, širok osmeh, karijera bez skandala, ali i hrabrost i odvažnost.

Brojni su izazovi s kojima se što profesionalno, što privatno Snežana godinama susretala, ipak nikada nije posustala. Časno se nosila sa svim preprekama, a čak i problemi sa zakonom i porocima njenog sina Marka Gvozdenovića, koji je prošle godine ponovo dospeo u žižu medijskog interesovanja, nisu je slomili.

NE PROPUSTITE:
Snežana Đurišić se prisetila strašne prošlosti: Moj SIN je imao JEDAN ODSTO ŠANSE DA PREŽIVI, gledala sam ga NA APARATIMA

Snežana Đurišić intervju: Utehu sam pronašla u molitvama i unučićima

Utehu je, kako nam je svojevremeno otkrila, pronašla u molitvama, osmesima četvoro unučadi Teodore, Lane, Luke i Miloša, ali i zagrljajima emotivnog partnera, ginekologa Vanje Miloševića, s kojim je započela i zajednički život.

Zahvaljujući njemu lakše je podnosila i policijski čas, ali i zabrinutost zbog ćerke Maje i njenih naslednika koji žive u Americi – državi rekorderu po broju obolelih od koronavirusa.

Jeste li inače skloni panici?

– Strah je nešto što nam dolazi instinktivno i lako je da mu se prepustite. Upravo zbog toga je važno ostati na racionalnoj strani koja pomaže da rešimo i prevaziđemo aktuelne probleme. S druge strane, normalno je da sam zabrinuta za ćerku i unuke. Na svu sreću, tu su tehničke pogodnosti koje mi omogućavaju da ih vidim i umirim se. Svi su dobro i ponašaju se odgovorno.

– Pozitivni su, jaki i hrabri, kako su na kraju krajeva i vaspitani. Moram da priznam da sam izuzetno ponosna na svoje unuke i to u kakve divne ljude rastu. Nastojimo da budemo u stalnom kontaktu mada nam okolnosti trenutno to otežavaju.

NE PROPUSTITE:
Snežana Đurišić ISKRENO o svojoj udaji sa samo 18 GODINA

Snežana Đurišić intervju: Prijala mi je profesionalna pauza

Da li je istina da ste svakodnevno na vezi i s kolegama, članovima žirija popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”?

– Imamo grupu na “vajberu” putem koje se svakodnevno dopisujemo. S obzirom na to koliko smo snimali pre pandemije, svima nam je čudno to što se ne viđamo. Još uvek se na to privikavamo (smeh).

Vanredno stanje je ukinuto, da li znate kada će se snimanja nastaviti?

– Koliko znam, u maju ćemo prirediti nekoliko emisija, a potom i u septembru. Radujem se povratku na scenu, u studio i stvaranju muzike. Mada mi je ova profesionalna pauza i prijala, jer sam neko ko ume da uživa u slobodnom vremenu kod kuće.

NE PROPUSTITE:
Snežana Đurišić priznaje svoju VELIKU ljubav ali UDAJU ne planira: Mi smo zreli i dovoljno pametni da nam to nije prioritet
 

Snežana Đurišić intervju: Radujem se oporavku svih nas

Da li je istina da ste pomenuto vreme, između ostalog, koristili i da dostavite namirnice svojoj koleginici Lepi Lukić, a da kada vi niste u mogućnosti, to čini vaš sin Marko? Možemo li da zaključimo da ste s njim ponovo uspostavili dobre odnose?

Lepa je moj uzor, neko na koga se kao pevač ugledam odmalena. Srećna sam što mogu da joj se nađem. To je deo mog, ali i vaspitanja čitave moje porodice, uverenja i vere. Zahvalna sam što imam mogućnost da nekome pružim pomoć i radujem se oporavku svih nas i vraćanju u normalu.

Kažu da je karantin odličan način da bolje upoznamo sebe i svoje najbliže. Da li ste kod svog partnera uočili mane ili talente na koje ranije niste obraćali pažnju?

– Svi smo primetili kako se menjamo na ovaj ili onaj način. Pandemija je mnogo toga odnela, ali i donela, interesantno je sve to posmatrati. Pre nego što smo postali emotivni partneri, Vanja i ja smo godinama bili prijatelji, stoga smo se fokusirali na međusobne talente, dok mane posmatramo samo kao njihov konkavni odraz.

NE PROPUSTITE:
Neko zove ljude na LAŽNU svadbu: Snežana Đurišić se oglasila o udaji i ŠOKIRALA priznanjem

Razmišljate li da vezu krunišete brakom?

– Kada ste ostvareni u svakom pogledu, kada su vam deca velika, kada znate da uživate u slobodi, tišini, ljubavi i svakom danu, ne postoji potreba da se bilo šta u tom smislu menja.

Komentari (0)

Loading