Celebrity News

Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu (foto)

Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu (foto)

Najskuplji srpski fudbaler Luka Jović nedavno se, kako su pisali domaći mediji, pomirio sa manekenkom Sofijom Milošević, a to je rešio da “saopšti” ni manje ni više nego fotografijom na Instagramu.

Naime, Sofija Milošević i Luka Jović nisu postavljali zajedničke fotke na društvene mreže, a i slabo su želeli da komentarišu svoju vezu, te je sportista ovim nedavnim potezom napravio presedan i iz Madrida objavio prvi selfi koji je nastao nakon pomirenja sa manekenkom.

Kako su tada pisali domaći mediji, izgleda da je Sofija Milošević odlučila da se i zvanično preseli u prestonicu Španije.

- Luka i Sofija su konačno preležali dečje bolesti i sada je njihova veza čvrsta i stabilna. Odlično funkcionišu, lepo se slažu i maltene žive zajedno. Toliko im je lepo da nijednog trenutka ne žele da se razdvajaju. Sofija odavno nema angažmane vezane za inostranu modu, a obaveze koje ima može da završava iz Madrida. Zato sada više vremena provodi u Španiji nego u Srbiji, a ubuduće će provoditi još više - naveo je izvor ovog lista i dodaje da Sofija izuzetno poštuj vreme koje luka provodi sa detetom...

Sofija Milošević i Luka Jović još nisu pričali o braku

- Ona izuzetno vodi računa o tome da se ne meša u obaveze koje Luka ima prema sinu, kao i njegovoj majci Anđeli Manitašević. Štaviše, kad god porodica Jović dolazi u Španiju, ona se vrati u Beograd, pa onda Luka dođe u prestonicu, pa se zajedno vrate za Madrid. Zasad tako funkcionišu - rekao je izvor gorepomenutog medija i dodao:

Šta se to šuška o novom poznatom paru: Isplivala PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA Sofije Milošević i Luke Jovića

- Miloševićeva je ušla u Jovićev ritam i obaveze koje ima u klubu i već se navikla na život u Španiji. Doduše, njih dvoje umeju da se podžapaju kao pas i mačka, ali za razliku od pre mesec dana, uspeli su da shvate šta im je prioritet i sada brzo rešavaju svaku nesuglasicu. Još nisu pričali o braku, ali ako se budu lepo slagali, ni to nije isključeno jer su veoma zaljubljeni.

Budući da je Sofija nedavno i priznala kako je zaljubljena u fudbalera, Luka nije bio za to da se njihova veza javno eksponira, zbog toga su se i posvađali.

Nakon svih ovih spekulacija, fudbalerov otac, Milan Jović, podržao je njihovu vezu i poznatu manekenku svetskog glasa, te je prihvatio kao izabranicu svog sina.

Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?

Evo kako je njegov otac tada komentarisao emotivni status svog sina, ali i Sofiju kao Lukin izbor…

– Ne bih mnogo komentarisao to pitanje. Nemam običaj da dajem izjave tog tipa, ali kad me već pitate, red je da vas ispoštujem. Nikada se sinu nisam mešao u ljubavni život, pa ne bih ni sada. Od mene uvek ima podršku, kako za njegovu profesionalnu karijeru, tako i za ljubav. On je pametan dečko, odlično zna šta radi i nikada ne pravi greške i promašaje u životu. Uvek ume da izabere. Kome se sviđa, sviđa mu se, kome se ne sviđa, ne mora ni da mu se sviđa. Svako ima svoj ukus, kao i pravo da misli šta hoće. Ja ne sumnjam u svog sina. Svako svoje hvali, ali ja se zaista ponosim njime – rekao je Jović.

Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Iako su do sada objavili samo jednu zajedničku fotografiju i ne žele da vezu eksponiraju u javnosti, Sofija ovog puta nije izdržala, pa je javno izjavila ljubav fudbaleru.

- Srećan rođendan ljubavi moja - napisala je manekenka.

Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu

Sinoć, kao bomba odjeknula je vest da je lepa manekenka dočekala Novu godinu sa Lukom, a tim povodom isplivale su i neke fotografije koje su potvrdile ove navode. Zgodna manekenka blistala je pored uspešnog fudbalera a čini da su u 2020. ušli sa mnogo ljubavi i entuzijazma.

Kako izgledaju ove praznične fotografije, pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B6y3ZX0Af52/

https://www.instagram.com/p/B6y3dsNAdOG/