Celebrity News

ŠOK! Bredli Kuper čeka drugo dete i to sa OVOM POZNATOM GLUMICOM?

ŠOK! Bredli Kuper čeka drugo dete i to sa OVOM POZNATOM GLUMICOM?

Nakon što se razišao od Irine Šajk, Bredli Kuper ne prestaje da bude tema medija, najviše zbog navodne veze sa pevačicom i glumicom Lejdi Gagom s kojom je igrao u filmu "Zvezda je rođena".

Međutim, nakon par meseci nagađanja, paparaco fotografija Gage sa novim dečkom, sada imamo još potvrda da pevačica nije ta s kojom glumac provodi slobodno vreme.

Naime, ona koja mu je zapala za oko zapravo je koleginica Dženifer Garner, bivša supruga Bena Afleka, piše portal Celebrity Hus.

Kako se navodi Dženifer je u nekoliko navrata viđena kako dolazi i odlazi iz kuće šarmantnog glumca u Los Anđelesu.

- Ranije ovog meseca Dženifer je viđena kako dolazi kod Bredlija na "tajni sastanak", a njihova veza cveta iz dana u dan - rekao je izvor za Celebrity Hush i dodao kako može da se očekuje da će par svoju vezu odvesti na viši nivo kao i da ne bi čudilo da dobiju zajedničko dete.

Iako ove glasine po mnogima zvuče suludo, činjenica je da su Dženifer i Bredli dugo već bliski prijatelji, a upoznali su se kada su zajedno glumili u seriji 'Alias' u kojoj je ona imala glavnu ulogu.

Podsećamo, Bredli sa Irinom ima ćerku Leu, a nedavno su se dogovorili i oko zajedničkog starateljstva nad devojčicom. Dženifer iz braka sa glumcem Benom Aflekom ima troje dece, Vajolet (13), Serafine (10) i Semjuela (7).