Celebrity News

Šok: Milan Gurović priveden zbog nasilja u porodici

Šok: Milan Gurović priveden zbog nasilja u porodici

Bivši košarkaš Milan Gurović priveden je juče nakon što je u stanu u Beogradu pretukao svoju suprugu i ćerku, tvrdi "Blic".

Kako prenosi ovaj portal, Gurović je u stanu nasrnuo na ženu i maloletnu ćerku (16), a protiv bivšeg košarkaša podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Podsećamo, Gurović sa suprugom Tanjom i ima četvoro dece – Dušana, Milicu, Vukmana i Dimitrija.

Proslavljeni košarkaš i njegova porodica nikada nisu bili deo skandala, već srećna porodica za primer. Gurović je pre dve godine pričao o vaspitanju dece, ali i ko od njih najviše liči na njega:

– U Milici, ona je živa vatra. Dimitrije joj je jako sličan, oboje više odlučuju srcem nego glavom. To ćemo morati malo da korigujemo, u skladu sa onom pričom o greškama na kojima se uči. Dušan i Vukman su, pak, povučeni, staloženi i mirni - reko je 2017. godine Milan za magazin "Hello", a na pitanje da li supruga i on nekad umeju i da podviknu na decu, odgovorio je:

– Pre bih rekao da smo autoriteti na koje želimo da se ugledaju. Razmaženost nije opcija. Nismo od roditelja koji decu odvoze i dovoze. Vukman na trening ide peške, kao što sam i ja nekad činio. I nema četiri para patika, već jedne.