Celebrity News

ŠOKANTNO PRIZNANJE Majli Sajrus: NISAM LAŽOV SAMO NISAM BILA SREĆNA!

ŠOKANTNO PRIZNANJE Majli Sajrus: NISAM LAŽOV SAMO NISAM BILA SREĆNA!

Već nekoliko dana unazad, Majli Sajrus i Lijam Hemsfort ne prestaju da iznenađuju javnost "prljavim detaljima" iz svog života koji je odjednom izašao na videlo nakon vesti o razvodu.

Budući da je popularnoj pevačici i glumici prikačena etiketa nevernice, narkomanke i ženskog probisveta, Majli je juče na svom Instagram nalogu objavila iskren status u kojem je demantovala sve navode, ali i gde je iznela sve ono što ju je tištilo dok je bila u braku sa holivudskim lepotanom.

- Mogu prihvatiti da život koji sam izabrala znači da moram živeti potpuno otvoreno i transparentno. Ono što ne mogu prihvatiti a rečeno je, je da lažem i da prikrivam "zločin" koji nisam počinila. Nemam šta da krijem - počela je svoju iskrenu ispovest mlada Majli.

Iako priznaje da je varala u odnosima kada je bila mlađa i da je izgubila posao s Valmartom zbog konzumiranja narkotika, kaže da nikada nije bila neverna Lijamu.

 Ko se drogirao, ko pio, a ko varao? “Prljav veš” nakon rastanka Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta izlazi na videlo

- Mogu ja da prznam dosta toga, ali odbijam da priznam da se moj brak završio zbog varanja. Lijam i ja smo zajedno već deceniju. Rekla sam to i pre i to ostaje istina, volim Lijama i uvek ću. 

U svom iskrenom priznanju, Majli je objasnila da je želela da krene dalje...

- Morala sam da donesem zdravu odluku da ostavim raniji život iza sebe. Dugo nisam bila ovako zdrava i srećna. Možete me nazivati svakakvim imenima, ali da sam lažov, to ne možete - zaključila je iskreno Majli u svojom iskrenom saopštenju...

https://www.instagram.com/p/B1eoBCBHGjO/