Celebrity News

Sopstvena deca su je prozvala najgorom mamom na svetu

Sopstvena deca su je prozvala najgorom mamom na svetu

Hilarija Boldvin, supruga glumca Aleka Boldvina, koja je za pola godine imala dva spontana pobačaja, odlučila je da se nakon poslednje tragedije koja se dogodila nedavno - gubitka drugog deteta koje su ona i njen suprug očekivali u proleće iduće godine, uputi na gala večeru u Američki prirodni muzej, međutim to se njihovoj deci namalo nije dopalo.njihovoj djeci.

- Moja decu su bila iznenađena pa su me pitala: "Šta nije u redu s tobom? Zašto odlaziš? Ti si najgora mama na svetu'' - reakcija je jednoipogodišnjeg Romea, trogodišnjeg Leonarda, godinu dana starijeg Rafaela i šestogodišnje ćerke Karmen.

Tuga: Supruga Aleka Boldvina imala DRUGI POBAČAJ U SEDAM MESECI

- Pitate se šta sam na to rekla? Pa, bila sam potpuno iskrena. Rekla sam: "Stalno sam s vama! Volim vas, brzo stižem kući" a zatim sam samo odšetala - rekla je Hilarija i dodala da je, čim je napustila kuću, od dadilje dobila poruku da su se deca smirila.

Ovaj događaj, Hilarija je opisala i na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/B5JVqajHBx9/

- Imam dadilju, a to veče ih nisam mogla uspavati, kao što to inače radim. Zato sam ih poljubila, rekla da ih volim, odvratila im pažnju zabavnim stvarima. Tada sam u prizemlju popila malo vina i čekala supruga da se spremi. Tako netipično za mene, a tako sjajno -  zaključila je Hilarija.