Celebrity News

Specijalan i čudan zahtev čak i za Kim Kardašijan: Rijaliti zvezda otkrila delove svog testamenta

Specijalan i čudan zahtev čak i za Kim Kardašijan: Rijaliti zvezda otkrila delove svog testamenta

U nedavnom intervjuu koji je dala za magazin Elle, rijaliti zvezda Kim Kardašijan ispričala je nešto što je šokiralo sve, čak imajući i u vidu da dolazi od osobe koja je više nego opterećena svojim fizičkim izgledom.

Naime, Kim je ispričala da u njenom testamentu ima specijalan zahtev za svoju decu - ona želi da bude lepa bez obzira na stanje u kome se nalazi i to do samog kraja.

- U jednom delu testamenta piše da, ukoliko budem bila smrtno bolesna ili nepokretna, moram da izgledam doterano. Čak i ako ne budem mogla da govorim ili vršim nuždu u pelene… kosa, nokti i šminka moraju uvek da budu besprekorni. Želim da izgledam najbolje što mogu do samog kraja - objasnila je Kim, prenosi tracara.com.

Supruga Kanje Vesta nije imala problem ni da otkrije kako na njen izgled često utiču i interesovanja njenog supruga, koji je, kako kaže, u ovom trenutku opsednut anime likovima.

- Zbog toga sam dugo nosila ružičastu boju kose. Stalno sam viđala likove sa tom bojom, a mislim da ona ide i uz moju boju kože - istakla je ona.