Celebrity News

Spektakularna žurka povodom 14. rođendana: "Story Celebrities Only Party" OKUPIO POZNATE ZVEZDE

Spektakularna žurka povodom 14. rođendana: "Story Celebrities Only Party" OKUPIO POZNATE ZVEZDE

Večeras se održava tradicionalni Story Celebrities Only party 2019!

Magazin “Story” danas obeležava ulazak u 14. godinu postojanja na srpskom tržištu, a najvećoj zabavi u gradu prisustvovale su gotovo sve najpoznatije ličnosti ove zemlje. Ekskluzivnost i pouzdanost informacija, jedinstven pristup, inovativnost i kvalitet sadržaja, čine okosnicu rada ovog časopisa, što doprinosi tome da se Story ovoliko dugo nalazi u samom vrhu medijske scene.

Na najvećoj zabavi u gradu prisustvovale su gotovo sve najpoznatije ličnosti ove zemlje koje su u dobrom raspoloženju dočekali direktorka Nataša Vulin, glavni i odgovorni urednik Story magazina Dragan Kecman, direktorka produkcije Nadežda Jokić i marketing menadžer izdanja Aleksandar Živković.

Domaćim zvezdama dobrodošlicu su poželeli i fotografi koji su njihov dolazak ovekovečili fotografijama na backwall-u.

Kako bi atmosfera bila dovedena do usijanja, svojim prisustvom i izgledom oduševila je Jelena Karleuša koja je apsolutna zvezda ove sjajne večeri i koja je stigla u velikom stilu.

Nataša Bekvalac, novosadska Barbika takođe se pojavila kao jedna od eminentnijih ličnosti ove večeri i to, sva u belom. Blistala je, osmehivala se i rado pozirala našim fotografima...

Na najglamurozniji prestonički party stigle su Ana Sević, Dijana Janković, Suzana Mančić, Aleksandra Gudelj, ali i fenomenalna Nikolina Pišek sa šminkerom Markom Nikolićem. 

Autfiti kojima su plenile definitvno su ukrale svu pažnju, ali naravno to nije sve.

Na dođagaj godine stigla su i imena domaće estrade koje su ponosno poziraju radoznalim objektivima fotografa a evo šta su upravo oni zabeležili: Milica Pavlović, Jovana Miškovič, Marina Visković kao i Sara Jo.

I Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i nasmejana Rada Manojlović uveličali su ovaj prestižni selebriti događaj…

Na najbolju žurku u gradu zatim su stigli i Boško Jakovljević i voditeljka Biljana Obradović, ali i elegantni Bojan Vasković, pevač grupe Leksington. 

Prelepe toalete poznatih dama definitivno su postavile nove standarde, a to su nam ovog puta dokazale svakako sjajna Iva Štrljić i neobična Suzana Perić koja nas uvek oduševi novim izdanjem.

Vlada Mandić, Jasmina Trnavac i Milan Cile Marinković koji je stigao u pratnji supruge Bebe pridružili su se ostalima i lagano pripremali za sjajnu atmosferu u prestonici večeras.

Zvezde ove sjajne večeri blistaju u pravom smislu te reči i velika je čast rođendan proslaviti uz velika imena poput Dragana Mićalović, Maje Nikolić, Ivane Stamenković Sindi i mnogih drugih…

Kada su se gosti udobno smestili i počeli da nazdravljaju rođendanu magazina "Story", voditeljka Biljana Obradović obratila se prisutnima i najavila predsednika Color Press Group-e, izdavača magazina Story, Roberta Čobana koji se obratio zvanicama. Nakon njega prisutne su još jednom pozdravili, ovoga puta sa bine, direktorka Nataša Vulin i glavni i odgovorni urednik magazina Dragan Kecman koji su se zahvalili svima koji su došli.

Ovo je bio znak, da najbolja žurka u gradu može da počne.

Kao i na svakom dobrom partiju muzika je neizostavna, a da zabave goste glamurozne Story žurke pobrinule su se fatalne devojka iz muzičke grupe "Huricane" Sanja Vučić, Ivana Nikolić i ćerka Nenada Kneževića Kneza -pevačica Ksenija Knežević.

Ovo veče, dodatno je uveličala i predivna rođendanska torta crvene boje u znaku "Story" magazina koju su zajedno sa urednikom Draganom Kecmanom presekle dve najveće dive Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša te u stilu velikih zvezda dale "final touch" nizu uspešnih godina ovog prestižnog časopisa.

https://www.instagram.com/p/B4f7KthBGJU/

https://www.instagram.com/p/B4f6huTB0u_/

Ceo događaj možete pronaći na Instagramu uz hashtag #celebritiesonlyparty, ali i u našoj galeriji: