Celebrity News

Srđan Đoković o odnosu sa Novakom: Može da kaže šta hoće, ali JA SAM NJEGA NAPRAVIO, NE ON MENE

Srđan Đoković o odnosu sa Novakom: Može da kaže šta hoće, ali JA SAM NJEGA NAPRAVIO, NE ON MENE

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, gostujući u jutarnjem programu na TV Prva izneo je svoje mišljenje o dramatičnom finalu Vimbldona gde je njegov sin odneo pobedu nad Rodžerom Federerom, ali dotakao se i teme odnosa sa sinom.

Srđan je odgovorio na pitanje da li se najbolji teniser u istoriji belog sporta u Srbiji nekad naljuti na njega zbog toga što nešto objavi i kaže, a on je kroz smeh odgovorio:

- Može da mi kaže šta hoće, ja sam njega napravio, ne on mene!

Glava porodice Đoković se prisetio i razgovora sa sinom kada je Nole bio mali i kada je sanjao da bude među 20 najboljih tenisera sveta.

- Rekao sam mu tada da je dovoljno talentovan za top 20 i bez mene, ali da sam, ako bude hteo da ide do broja jedan, tu za njega, uvek. Dešavale su se, naravno, razne stvari, ja sam ponekad morao da budem malo čvršći, malo grublji, nisam smeo da popustim, ali posle toga sam ja to na emotivan način preživljavao, kada on nije tu. Ali, nisam pokazvao slabosti kada je prisutan. Evo, godine su prošle, on i dalje često gleda ka loži kada sam tamo. A šta ja mogu da mu kažem sada? 'Uradi ovo ili ono'?. Ili, šta može da mu kaže bilo ko drugi na svetu - priznao je Srđan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Feb 18, 2019 at 2:53pm PST