Celebrity News

Srpsku manekenku osuđuju ZBOG OPERACIJA, a ovo je istina O PAKLU KOJI JE PREŽIVELA!

Srpsku manekenku osuđuju ZBOG OPERACIJA, a ovo je istina O PAKLU KOJI JE PREŽIVELA!

Manekenka Dejana Živković u nekoliko navrata našla se na udaru komentara da je estetski korigovala određene delove lica. Međutim, ona je sada otkrila o čemu je zapravo reč i pomenula da je imala udes pre dve godine kada joj je lice bilo smrskano.

- Javnost to nije znala jer sam htela da sakrijem. Čini mi se da sada treba da pričam o tome. Imala sam udes pre dve godine i nisam bila nekoliko nedelja u gradu jer je trebalo da se oporavim. Lice mi je bilo malo.... imala sam hematome... lice mi je bilo poprilično uništeno s jedne strane - rekla je Dejana za "Ekskluziv" i dodala:

https://www.instagram.com/p/Bn6mIe1C0ih/?taken-by=dejanazivkovic

- To se sada smirilo i zbog toga sam morala da pravim da obe strane izgledaju isto. Tako da je to jedan od razloga zašto to izgleda tako neprirodno. Rekli su da će sve to da se smiri. Ja to i dalje osećam i vidim, a očigledno vide i drugi koji govore da sam nešto radila - istakla je Živkovićeva.

https://www.instagram.com/p/Bn3tXvOCIuZ/?taken-by=dejanazivkovic

- Dosta mi je više da slušam priče poput: "Vidi šta je radila sa jagodicama". Znam šta stoji iza toga i zašto sam morala da izjednačavam - iskrena je Dejana.