Celebrity News

Šta je dovelo do razlaza Sindi Kraford i Ričarda Gira?

Šta je dovelo do razlaza Sindi Kraford i Ričarda Gira?

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu i slavni holivudski glumac više od dve decenije nisu u braku, pa je ljubavna priča Sindi Kraford i Ričarda Gira već pomalo zaboravljena.

Venčali su se 1991. godine, ali samo četiri godine kasnije njihovoj ljubavi je došao kraj. Mnogima je bilo žao što nisu uspeli.

Fashion porodica: Sindi Kraford u luksuznoj kampanji satova sa suprugom i decom (foto)

Sindi danas priznaje da je razlika u godinama između njih, ipak, bila prevelika. Na dan njihovog venčanja ona je imala 25, a Ričard 42 godine.

- Žene u dvadesetim godinama tek počinju da shvataju ko su i šta su, dolaze na svoje, počinju da osećaju sopstvenu snagu i šta sve mogu sa njom - objasnila je Sindi u jednom intervjuu.

A post shared by DANAH. (@theseashell) on Nov 10, 2017 at 11:17am PST

Manekenka je zvezdu filma "Zgodna žena" upoznala kada je imala samo 21 godinu, a ubrzo nakon prvog susreta su započeli vezu. Iako joj je, u početku, bilo sasvim u redu da samo prati sve šta on radi, u jednom trenutku je, kako kaže, shvatila da i ona ponekad želi da bude osoba koja vodi.

Veza sa Ričardom ju je još više proslavila, a upravo je on bio taj koji ju je naučio kako da se nosi sa slavom i obožavaocima. Razlika u godinama, međutim, njihov brak je, ipak, odvela u propast.

Sindi zbog toga ne žali. U braku sa biznismenom Rendijm Gerberom dobila je dvoje dece, sina Prislija i ćerku Kaju, koja je krenula njenim stopama. Modni dizajneri se već otimaju za nju.