Celebrity News

Šta je napravilo problem: POSLEDNJA SARADNJA Radeta Šerbedžije sa suprugom

Šta je napravilo problem: POSLEDNJA SARADNJA Radeta Šerbedžije sa suprugom

Poznata rediteljka Lenka Udovički otkrila je nedavno da je njen odnos sa suprugom Radetom Šerbedžijom zapao u krizu i to zbog njihovog zajedničkog poslovnog projekta - pozorišnog komada.

Za sve to "kriv" je novi upravnik Beogradskog dramskog pozorišta, reditelj Jug Radivojević koji je svojim dolaskom napravio velike promene i na repertoar doneo predstavu "Ko se boji Virdžinije Vulf" u koprodukciji s teatrom Ulisis, a u kojoj učestvuje poznati par.

Naime, pomenutu predstavu režira Lenka Udovički, a glavnu ulogu tumači Rade Šerbedžija, koji sa suprugom sarađuje možda poslednji put.

- Imali smo brojne krize, ja sam u jednom trenutku mislila da je to poslednji komad na svetu koji bi bračni par smeo da radi zajedno. Pitala sam se hoćemo li Rade i ja dočekati premijeru zajedno jer, naravno da kad uđete u jedan komad, on postane i deo vašeg života. To ima i zabavnu notu, jer poslednjih nedelja često privatno između četiri zida iskače "Ko se boji Virdžinije Vulf", počeli smo da komuniciramo kroz replike Džordža i Marte i više se ne zna kad smo u komadu, a kad van njega - kaže Lenka za "Kurir".

Pre publike u Beogradu, predstavu će videti publika na moru na tvrđavi Minor na Malom Brionu.