Celebrity News

Šta to novo za publiku sprema Nataša Aksentijević?

Šta to novo za publiku sprema Nataša Aksentijević?

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević je pre izvesnog vremena sa televizije Pink prešla na Prvu televiziju, gde uveliko priprema nove projekte, međutim iako najviše vremena provodi sa ćerkom Hanom, Nataša će se uskoro naći i na daskama koje život znači, gde će glumiti vlasnicu bordela.

Nepoznato o poznatima – Nataša Aksentijević: Suprug me najbrže smiri zagrljajem

- Punom parom radimo na novom projektu Prve televizije, ali još ništa ne mogu da otkrivam. Ipak, trenutno sam fokusirana na premijeru predstave "Gangrena društva" u kojoj glumim Madam Juliju, vlasnicu bordela koja je zapravo psiholog. Njoj se poveravaju mnogi, pa čak i jedano svešteno lice. Eto, i pre nego što se dogodila afera sa sveštenikom koji diluje drogu, mi smo ga ubacili u našu komediju. Jedva čekamo treći april kada ćemo premijerno izvesti ovu predstavu u Akademije28 - kaže sa osmehom Nataša za "Alo" i ističe da se odlično snašla u ovoj ulozi.

- Divno je kada kao glumac igrate u predstavi koja na duhovit način opisuje vreme u kome u kome živimo. Zaista sam se odlično snašla u ovoj ulozi u kojoj sam sarađivala sa divnom kolegama - zaključila je Nataša.