Celebrity News

Stefan Buzurović o saobraćajnoj nesreći: Danijela je mogla na mestu da ostane mrtva

Stefan Buzurović o saobraćajnoj nesreći: Danijela je mogla na mestu da ostane mrtva

Glumac i voditelj Stefan Buzurović  je o onome što se dogodilo pre nedelju dana kada je sa suprugom, voditeljkom emisije “Ekskluziv” Danijelom doživeo saobraćajnu nesreću.

Poznati bračni par tada se sudario sa bivšim rijaliti učesnikom Adamom Đoganijem, koji je tom prilikom za sudar optužio drugu stranu.

Voditeljka Danijela Buzurović oglasila se posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE i poručila ovo

Stefan sada ističe da su Adamove izjave lažne i da je njegova supruga mogla da izgubi život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Buzurovic (@lady_buzzz) on Mar 30, 2019 at 7:32am PDT

- Supruga i ja smo te noći bili na premijeri filma u Centru 'Sava', a sudar se dogodio u deset minuta do ponoći. Ako uzmete u obzir kada se film završio, a kada smo se mi vraćali kući, nema tu baš mnogo vremena da se čovek napije, kako tvrdi Adam Đogani. Ujutru sam imao probu, Danijela je išla na posao. Mi smo odgovorni ljudi - istakao je on za "Alo" i dodao:

- Sudar se dogodio u blizini našeg doma, a dečko koji nas je udario vozio je neprilagođenom brzinom i u suprotnom smeru. Velikom brzinom je udario u nas. Danijela se u poslednjem momentu zaustavila i da je skrenula, kao što je htela, on bi udario u njena vrata i ona bi verovatno na mestu ostala mrtva. Bez obzira na izjave koje je Đogani davao, a koje ne želim da komentarišem, smatram da je krivica njegova, a to je potvrdila i istraga - ispričao je Buzurović koji je takođe nagovestio da sudar nije bio jedini neprijatan događaj koji ih je tada snašao...

- Đoganijevi prijatelji su demolirali naš auto. Više ništa ne bih pričao na tu temu - zaključio je glumac.