Celebrity News

Stefan Dimitrijević Leon: Rad sa Severinom za mene je bio ostvarenje sna

Stefan Dimitrijević Leon: Rad sa Severinom za mene je bio ostvarenje sna

Kako raste broj pregleda Severinine nove pesme "Hazarder" na Jutjubu (sada je dostigao više od 4,5 miliona), tako raste i interesovanje za našeg mladog i zgodnog  pevača Leona koji se s njom pojavljuje u spotu, a koga publika trenutno može da gleda u TV šou "Tvoje lice zvuči poznato".Do muzičke  ssradnje je došlo na inicijativu Severininog tima tima.

Pesma je nastala pre dve godine, ali tek sada Severina je odlučila da je snimi, i to s Leonom.

– Nisam pre ovoga poznavao Severinu – otkrio je 19-godišnji Leon, pravim imenom Stefan Dimitrijević za vecernji.hr.


On ne skriva svoje oduševljenje što je imao priliku da upozna i sarađuje sa pevačicom koja je za njega "predivna osoba":

– Ovo je dragoceno i preveliko iskustvo za mene koji sam tek na početku karijere. I to ne samo zbog pevanja nego i snimanja izvrsnog spota, u kojem sam prvi put u životu vozio motor. Za mene je ova priča sa Severinom bila velika, velika čast, ostvarenje sna i nadam se, velika prekretnica u karijeri – priznaje Leon, kog su mediji već prozvali srpskim Džastinom Biberom.

U spotu do izražaja dolaze i njegove plesne sposobnosti budući da se godinama bavio breakdanceom i pobeđivao na takmičenjima.

Ali, na kraju je muzika ipak prevagnula, a ples se pokazao kao dobrodošao dodatak pesmama koje su kombinacija repa, popa i densa. Mnogi su njegovo preseljenje iz Švajcarske tumačili kao želju da napravi muzićku karijeru u Srbiji, što Leon demantuje.

– Vratio sam se u Srbiju odavno, ali ne da bih stvarao karijeru ovde – ističe Leon koji se toplo nada da će se pojaviti i na nekom Severininom koncertu i zapevati na pozornici "Hazaredera" s njom.