Celebrity News

Stefan Milenković postao tata: Upoznajte naslednika Nikolu! (foto)

Stefan Milenković postao tata: Upoznajte naslednika Nikolu! (foto)

Stefan Milenković i njegova surpuga Gorica Grozdanić postali su pre nekoliko dana ponosni roditelji malog Nikole, a srećnu vest su sada podelili sa svetom

 

Violinista svetskog glasa Stefan Milenković (43) postao je tata!

Pre dve nedelje pisali smo o čuvenom violinisti u momentu kada je na društvene mreže postavio zajedničke fotografije sa suprugom u poodmakloj trudnoći, a tom prilikom je napisao:

- U zadnjoj nedelji trudnoće, već brojimo dane!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Apr 13, 2020 at 9:14am PDT

I čekali smo da čuveni violista saopšti srećnu vest. Ali, vest nikako da stigne…

A onda se sinoć na njegovom Instagram profilu pojavio post koji su mnogi sa nestrpljenjem čekali.

- Upoznajte Nikolu Milenkovića! Rođen 25. aprila 2020 u 8:30 ujutru. On i mama su odlično. A on je stalno gladan! - napisao je Stefan Milenković u opisu slike sa svojim prvencem.

Ko je Gorica sa kojom je Stefan dobio sina?

Za Stefana Milenkovića, zna ceo svet i to od njegovog najranijeg uzrasta, jer je sa samo  tri godine uzeo violinu u ruke.

Međutim, ko je Gorica?

Gorica Grozdanić je gitaristkinja poreklom iz Banjaluke. Na njihovom venčanju uzela njegovo prezime i sada je ponosna gospođa Milenković.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Stefan Milenković: U kući je zabranjeno da bilo ko drugi kuva jutarnju kafu osim mene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Milenkovich (@stefanmilenkovichofficial) on Jun 7, 2019 at 12:10pm PDT

Diplomirala je na Univerzitetu u Ilinoisu u Čikagu. U Americi godinama živi sa suprugom koji neretko dolazi i u Beograd.

Njihova veza počela je 2010. a venčanje se desilo četiri godine kasnije i od tada uspešno prate jednog drugog, na svojim profesionalnim putevima i u hobijima, a i interesovanja su im slična.

- Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas. Sveukupno, računajući vezu i brak, zajedno smo skoro osam godina. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divnih osam godina zajedničkog života - rekao je Milenković 2018. godine za magazin "Gloria" kada je i opisao njihove zajedničke trenutke:

- Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Stefan Milenković: Ako ima strasti sve je moguće, pa i uspeh

Gorica je iste godine kada se udala za Stefana, diplomirala na Univerzitetu u Ilinoisu.

Pravi je primer prirodne lepote, a sa mužem deli veoma zanimljiva interesovanja.

Strastveni je ljubitelj sporta, bavi se padobranstvom i trčanjem.

PROČITAJTE I: Stefan Milenković: Uslov da dođem u Beograd je da majka napravi reform-tortu

A maraton je za nju "sitnica".

Na maratonima u Americi okitila se i medaljom, a najsigurni "hod" na trkačkoj stazi ima kada je pored nje suprug.

Mnogo toga zanimljivog osim ljubavi spaja bračni par Milenković, a kako vidimo, pored muzike, opsesija im je sport.

Stefan Milenković: Postaću otac kada budem bio spreman

Stefan Milenković je u razgovoru za domaće medije ranije govorio da nije strepeo da se zbog čestih nastupa i obaveza neće ostvariti kao otac. Naprotiv, isticao je kako je spreman za tu važnu životnu ulogu.

Iako je vrlo mlad ušao u ozbiljnu vezu sa Ani Aznavonian, ipak posle 11 godina koliko su proveli zajedno, nisu imali dece.

- Postaću otac kad budem siguran da deci mogu da poklonim dovoljno vremena i pažnje. U čemu je poenta ako tate nikad nema. Voleo bih da budem roditelj, a ne da se samo tako zovem. Deca su divna, smisao su života, i ja na njih gledam kao na potencijal koji naš svet može učiniti boljim - rekao je Milenković pre tri godine za magazin "Gloria" i istakao da je siguran da će roditeljstvo doći u pravom trenutku.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Stefan Milenković: Strah me ne sprečava da radim ono što volim

- Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se desi, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku - rekao je u istom intervjuu Milenković.

I sada je došao taj divni trenutak! Čestitamo!

Komentari (0)

Loading