Celebrity News

Stefan Živojinović iskreno o AVANTURAMA ZA JEDNU NOĆ, treniranju i željama za rođendan

Stefan Živojinović iskreno o AVANTURAMA ZA JEDNU NOĆ, treniranju i željama za rođendan

Mladi pevač Stefan Živojinović nedavno je oduševio publiku pesmom “Od večeri do jutra”, a za “Scenu” otkriva da li je emotivno ispunjen, kako provodi vreme u svom stanu, kao i kako će ovog meseca proslaviti rođendan.

Stefan Živojinović polako osvaja muzičku scenu Srbije, a ima dosta planova koje će realizovati u narednom periodu. Iako se poslednja pesma “Od večeri do jutra” i dalje sluša, pevač već priprema nove singlove kojima će, veruje, oduševiti publiku. Ovog meseca napuniće 27 godina, pa nas je interesovalo kako će proslaviti i koje su mu želje:

- S obzirom na to koliko sam imao svadbi, rođendana, momačkih večeri, rođenja i raznih drugih proslava, odlučio sam da ću da prespavam svoj rođendan. Želje su mi da odem u jedan fast fud koji svi volimo, ali ne smem da ga imenujem zbog reklame, i da sve naručim, da se zabodem u sobu i da gledam filmove ceo dan, po mogućnosti sa nekim ko može to sve da isprati. Od hrane pa nadalje...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Feb 8, 2019 at 3:46am PST

Jedan si od najzgodnijih mladih pevača na domaćoj muzičkoj sceni. Koliko vremena provodiš u teretani?

- Dosta. Još kao mlađi sam zavoleo sport i odlazak u teretanu meni ne predstavlja mučenje, kao pojedincima, nego uživanje. Zaista volim da treniram, a odlazim skoro pa svaki dan.

Da li ti i Viktor trenirate zajedno? On je baš doterao liniju.

- Viktor je dosta smršao zahvaljujući ishrani, upornošću i treninzima, ali ne treniramo zajedno pošto nam se trenizni razlikuju.

Imaš li trenutno devojku?

- Nemam. Trenutno uživam u slobodi i bavim se svojom pevačkom karijerom. Pa mlad sam, ne treba da žurim.

Da li podržavaš avanture za jednu noć?

- Apsolutno, jedan je život, ali ne treba preterivati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Feb 14, 2019 at 10:16am PST


Posećuješ li bratanca Aleksandra? Kako se Aleksandra i Filip snlaze u novim ulogama?

- Posećujem naravno. Često odlazim kod Aleksandre i Filipa i mogu reći da su se odlično snašli kao roditelji. Čini mi se da im to ide od ruke. Mali Aleksandar je presladak i osvojio je naša srca.

Da li bi voleo sa snimiš duet sa Aleksandrom?

- Pa zašto da ne! Kada su dueti u pitanju, bitno je da se pogodi pesma, da se pogode glasovi izvođača i da je pravi trenutak. Ako bi se pojavila neka pesma koju bismo Aleksandra i ja snimili zajedno, ja bih pristao.

Da li si se preselio u svoj stan?

- Jesam, tek nedavno, pošto se stan renovirao. Želeo sam da sve bude onako kako sam zamislio i tek kada sam potpuno bio zadovoljan, uselio sam se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Dec 31, 2017 at 12:39pm PST

Kako se snalaziš u kućnim poslovima?

- Odlično, sve poslove sam naučio da radim dok sam živeo u Majamiju. Nije da sve volim da radim, ali se snalazim. Stvar u kojoj posebno uživam je kuvanje. Od tate sam naučio razne kuvarske tajne i danas to primenjujem. Možda čak i bolje od njega. Volim da skupim društvo u stanu, pa da kuvamo, cirkamo i slušamo muziku. Tada svi uživamo.

Mnogi komentarišu kako biste ti i Milica Pavlović bili idealan par. Šta ti kažeš na to?

- Čuo sam da mnogi to komentarišu, ali Milica i ja smo samo drugari. Ona je super devojka.