Celebrity News

Stefan Živojinović: Strahujem kako će mama nekada reagovati

Autor: | 07/08/2017

Stefan Živojinović: Strahujem kako će mama nekada reagovati

Stefan Živojinović priznao je da se plaši svoje majke Lepe Brene.

Sin najveće jugoslovenske zvezde, koji je nedavno krenuo njenim muzičkim stopama i snimio debi pesmu, najviše zazire od njenih kritika.

- Šta god da radite u životu, ako roditelji nisu tu da vas podrže, stvarno je teško. Divim se takvim ljudima koji su sami, bez ičije pomoći izgradili, postigli i stvorili nešto. Meni su mama i tata zaista mnogo pomogli u svemu i hvala im do neba na tome. Mislim da je kritika neke stručne osobe nešto najbolje za svaku osobu i neophodna je da bi čovek napredovao u svojoj profesiji. Moja sreća je što imam jednog od najvećih stručnjaka za taj posao pored sebe. Ponekad je se uplašim, strahujem kako će reagovati i šta će reći za neke moje ideje ili postignuti rezultat. Ali to je dobro - kaže Stefan za Kurir i dodaje da njegova majka nikad ne greši.

- Imam ogromno strahopoštovanje prema majčinim rezultatima i mnogo mi je drago što je uvek tu da me posavetuje, pomogne mi i usmeri me kako treba da radim. Bar se tako dosad pokazalo i ona nikada nije omašila - rekao je za Kurir Brenin i Bobin stariji sin.

Verujemo da je Stefan, verno poslušao mamin sud i kada je radio na svom drugom sniglu pod nazivom "Dva ludaka", koji svakog dana treba da ugleda svetlost dana.

Uskoro novi singl DVA LUDAKA #stefanzivojinovic #pesma #top #spot #dvaludaka #fanatikmedia

Објава коју дели Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) дана 5. Авг 2017. у 11:10 PDT