Celebrity News

Stigao je i taj dan: Svadba Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića (foto)

Autor: | 25/06/2017

Stigao je i taj dan: Svadba Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića (foto)

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić danas su, posle šest meseci veze, izgovorili sudbonosno "da" pred matičarem i nekoliko stotina zvanica, u jednom beogradskom restoranu na Topčideru.

Srecno mladenci! Teo+Dzeli? #storysrbija #jelisavetaorasanin

Објава коју дели Najcitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) дана 25. Јун 2017. у 11:31 PDT

Nakon svečane ceremonije, Jelisaveta je naglasila da uzima suprugovo prezime, tako da je od danas i zvanično gospođa Teodosić.

Nešto pre 16h gosti su počeli da pristižu u restoran gde će se poznati par venčati, i svi su sa nestrpljenjem iščekivali momenat kada će se pojaviti mlada i to u kreaciji Darka Kostića, koja je koštala nekoliko hiljada evra, saznaje portal pink.rs.

I zaista Jelisaveta danas izgleda božanstveno. Duga, romantična bela haljina, sa dubokim dekolteom i šlicem, istakli su svaki njen adut.

Među poznatima na venčanju su se pojavili Nenad Krstić, Marko Kešelj, Boda Ninković, Vladimir Štimac, Ljuba Bulajić, Nina Janković, Miloš Biković, Marko Rokvić, Tamara Dragičević, Petar Benčina...

Udade se tetka ???

Објава коју дели Nina Jankovic Dičić (@janxnina) дана 25. Јун 2017. у 7:03 PDT

Jednom se sestra udaje! #Čekajućimladence

Објава коју дели Milos Bikovic (@bikovic) дана 25. Јун 2017. у 6:33 PDT

Објава коју дели Marko Rokvić (@markorokvic) дана 25. Јун 2017. у 10:29 PDT

Објава коју дели Petar Benčina (@petarbencina) дана 25. Јун 2017. у 11:36 PDT

Teov drug Srđan napravio je štos, tako što se dovezao u gepeku i izmamio osmehe kod mnogih zvanica.

A na venčanje su stigli i brojni sportisti, pre svega košarkaši.

Vladimir Štimac
Nenad Krstić

Jelisavetin kolega Ljuba Bulajić je zbog povrede bio prinuđen da nosi štake, a ubrzo nakon samog čina venčanja bio je primoran zbog povrede i da naspusti slavlje.

Ljuba Bulajić

Crkvenog venčanja, ipak, nije bilo jer je post počeo 12. juna, pa će glumica i košarkaš sudbonosno "da“ izgovoriti samo pred matičarem, saznaje Kurir.

Објава коју дели Petar Benčina (@petarbencina) дана 25. Јун 2017. у 11:15 PDT

- Teo mi je rekao da zbog posta neće biti venčanja u crkvi, ali pošto zbog obaveza nisu mogli da pomere datum svadbe, taj čin će obaviti kad im se ukaže prilika - kaže za ovaj list dobro obavešten izvor.

Venčanje Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića – Slavlje sa posebnim pravilima

Za muziku tokom slavlja zaduženi su Bane Mojićević i Leksington bend, a mikrofona će se latiti i Aleksandra Prijović, koja je pozvana kao gošća sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem, Miloševim dugogodišnjim prijateljom.

Bane Mojićević je uspeo i da prekrši obećanje dato mladencima, pa je na Instagramu objavio fotku iz restorana.

- Moja muzička porodica je spremna za najbolju žurku na svetu - napisao je.

Moja muzička porodica je spremna za najbolju žurku na svetu.?? #BaneMojicevic #NikoKaoBane #BaneMojicevicBend #BMB

Објава коју дели Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) дана 25. Јун 2017. у 8:02 PDT

Itudis, Teofilovic i Ivkovic! Hvala.

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана 25. Јун 2017. у 12:53 PDT

Nakon ceremonije venčanja mlada se presvukla u kratku belu haljinu i tako goste još jednom ostavila bez daha.

Објава коју дели Nadja (@nadja_golubovic) дана 25. Јун 2017. у 4:55 PDT

Inače, dan ranije namešteno je i mesto na kojem su se mladenci danas jedno drugom zakleli na večnu ljubav i vernost.

Poznato je da su se mladenci potrudili da bezbednost i privatnost dignu na najviši mogući nivo, pa su s tim u vezi angažovali jako obezbeđenje koje u restoran ne pušta baš nikoga ukoliko se njegovo ime ne nalazi na spisku zvanica, pa makar to bio neko od najužih članova porodice, što je bio slučaj sa Jelisavetinom rođenom sestrom Milicom.

Kada je htela da uđe u kompleks restorana, pripadnik obezbeđenja joj je rekao da je nema na spisku zvanica, zbog čega je ona pobesnela, pa se upustila u raspravu sa njim. Problem je, ipak, ubrzo bio rešen - njeno ime pronađeno je na spisku, nakon čega joj je dozvoljen ulaz navodi blic.rs.

Објава коју дели CSKA Moscow (@cskabasket) дана 25. Јун 2017. у 12:08 PDT

 - Mere obezbeđenja na današnjem venčaju zaljubljenog para su toliko rigorozne da su i konobara koji je zadužen za opsluživanje gostiju nekoliko minuta tražili na spisku kako bi bili sigurni da je deo proslave - dodaje izvor Kurira.

Kao što je već poznato Jelisavetina kuma je njena drugarica iz detinjstva, dok je kum Milošu Teosodiću fudbaler Marko Pantelić.

- Moje drugo ja, moja savest, moja kuma, moj racio, najbolji prijatelj i uvek glas razuma i najboja osoba na svetu! Od kad je znam uvek je tu za mene kao što ću do kraja života biti ja za nju! Danas je njen dan i malo je reći da sam ponosna što imam takvog prijatelja kao što je ona - emotivna je poruka koju je kuma Jelena uputila Jelisaveti.

A dok su se devojke spremale za današnji dan procurela je i jedna fotka na Instagramu i to iz Jelisavetine spavaće sobe.

Nju je na Instagram okačila mladina kuma Milica Opačić.

Foto: Instagram printscreen

Prethodnih dana Miloš i Jelisaveta su užurbano završavali pripreme za svoj najvažniji dan, ali i pored brojnih obaveza, stigli su i da obeleže tradicionalne običaje pred venčanje. Najpre je košarkaš prošle nedelje proslavio momačko veče, a sedam dana kasnije i Jelisaveta je imala svoje devojačko veče.

Autor: Story.rs
Foto: Miloš Rafailović/ATA Images, Antonio Ahel/ATA Images, Jakov Simović, Instagram, Printscreen, facebook

Komentari (0)

Loading