Celebrity News

STIGAO TREĆI SIN: U strogoj tajnosti dočekala novog člana porodice

STIGAO TREĆI SIN: U strogoj tajnosti dočekala novog člana porodice

Miranda Ker, bivši Victoria's Secret anđeo i njen suprug Evan Špigl dočekali su najnovijeg člana svoje porodice, piše Herald Sun. Naime, u strogoj tajnosti i daleko od očiju javnosti, 36-godišnjakinja je rodila svog trećeg, a njihovog drugog sina. Uz Harta (1) kojeg ima s Evanom, manekenka iz braka s glumcem Orlandom Blumom ima Flina (8).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Sep 18, 2019 at 10:34am PDT

Iako je Miranda mnoge detalje vezane za trudnoću čuvala u tajnosti, na Instagramu je često delila brojne fotografije i video zapise vezane za svoju treću trudnoću. Ipak, ovog puta se manekenka još nije oglasila, ali fanovi ne sumnjaju da će im se obratiti čim bude mogla. Mnogi izvori govore da je par svoju bebu dočekao prošle nedelje, iako detalji samog porođaja nisu poznati.

Podsećamo, Miranda je od 2010. bila tri godine u braku s Orlandom, pa iz tog braka ima sina Flina, dok je sadašnjeg supruga upoznala 2014. godine, nakon čega su čekali godinu dana da javnosti objave svoju vezu. Dve godine kasnije, svoju ljubav su krunisali brakom koji im je sada doneo dva sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Aug 18, 2019 at 10:40am PDT