Celebrity News

Stigla potvrda: Branislav Trifunović u vezi sa prelepom glumicom iz Hrvatske

Stigla potvrda: Branislav Trifunović u vezi sa prelepom glumicom iz Hrvatske

Stigla potvrda ljubavi - Branislav Trifunović u vezi sa prelepom zadarskom glumicom, Tihanom Lazović

Na premijeri filma “Ajvar”, koja je održana u Kombank dvorani u decembru mesecu, pojavio se veliki broj umetnika koji su došli da podrže svoje kolege Sergeja Trifunovića i Natašu Ninković kao i sve koji su radili na ovom projektu.

Međutim, najviše pažnje tom prilikom izazvao je naš šarmantni glumac Branislav Trifunović (41), za kojim uzdišu pripadnice lepšeg pola, kada se pojavio ruku pod ruku sa koleginicom Tihanom Lazović (29).

Da je ovaj par u vezi tada se spekulisalo, a sada je stigla i zvanična potvrda i to direktno od ove prelep hrvatske glumice.

Za Story.hr. rekla je samo kratko:

- Istina je, u vezi smo. Ne bih više komentarisala.

Inače njihova ljubav kulminirala je na snimaju serije "Tajkun" ne uspevši sakriti hemiju koja je pretpsotavlja se, bila očigledna.

https://www.instagram.com/p/B6yZCpSgO4a/?utm_source=ig_embed

Na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije, a glumica je Branislava upoznala i sa svojim rodnim gradom, Zadrom. Nakon toga su otputovali u Italiju.

Podsećamo, Branislav je pre Tihane voleo voditeljku Aidu Alilović Jokanović, di-džeja Aleksandru Duende, ali i manekenku Nadeždu Dimitrijević.

Tihana Lazović je glumica iz Hrvatske, a do sada je glumila u brojnim ostvarenjima poput “Jutro će promeniti sve”, filma “Uspeh”, kao i “Poslednji Srbin u Hrvatskoj”, ali i seriji “Novine”.

 

https://www.instagram.com/p/B60bR_zpkU3/