Celebrity News

STIGLE NOVE PESME MAJE BEROVIĆ: "ZMAJ" I "ULOGA" UGLEDALE SVETLOST DANA

STIGLE NOVE PESME MAJE BEROVIĆ: "ZMAJ" I "ULOGA" UGLEDALE SVETLOST DANA

Godinu dana nakon što je napravila najveću žurku na Balkanu u beogradskoj Areni, muzička zvezda Maja Berović obradovala je svoju publiku sa dve nove pesme. Na popularnoj platofrmi "Dizer" pesme su premijerno ugledale svetlost dana! U momentu kada niko nije mogao ni da nasluti da će u istom danu objaviti čak dve pesme, Maja je poručila da je to poklon za njenu publiku. Inače, nakon prvog iznenađenja - novih pesama, usledilo je i nastavak lepih vesti za Majine fanove! Pesme “Uloga” i “Zmaj” su ispraćene i spotovima koji premijerno objavljeni danas na zvaničnom “jutjub” kanalu Berovićeve.

- Dugo sam razmišljala da li u jednom momentu da pustim obe pesme, ali sam se vodila onim da ne volim dugo da držim bebe u neizvesnosti jer svakodnevno dobijam pitanja o novim pesmama. Stoga odlučila sam da obradujem fanove novim pesmam, te napravim potpuno neočekivani potez. Verujem da će publika uživati u pesmama, a naravno da jedva čekam da čujem utiske - izjavila je Maja ovim povodom.

Osim toga, jedan od spotova snimljen je na Dominikanskoj Republici gde je Maja sa ekipim koja broju preko dvadeset ljudi boravila sedam dana i da se naslutiti da je tamo pripremila još mnogo toga što će publika tek videti. A ako je suditi po prvim reakcijama, bice ovo ne samo poklon za godišnjicu koncerta u beogradskoj Areni već i novi uspeh za sve popularniju Maju!