Celebrity News

Stiže najlepša beba na svetu! Điđi Hadid trudna!

Stiže najlepša beba na svetu! Điđi Hadid trudna!

Nakon pomirenja koje je razbesnelo javnost, Điđi Hadid i Zajn Malik imaju još šokantnije vesti - očekuju bebu. 

Điđi Hadid trudna - Trudnički stomak već se nazire! 

Naime, kako javlja američki portal TMZ, supermodel Điđi Hadid i nekadašnji član grupe One Direction Zejn Malik uskoro će dobiti prvo dete! Kako pišu inostarni mediji, prelepa manekenka u petom je mesecu trudnoće, a predivne vesti, pre nekoliko dana otkrila je na svom Instagram nalogu.

Lepa manenka objavila je zanimljive video priloge sa svog rođendana koji je proslavila u Pensilvaniji, a ako se dobro zagledate, na njoj se već vidi trudnički stomačić. Raspoložena i nasmejana pozirala je sa Zajnom i svojim prijateljima i čini se da je nakon brojnih svađa koje su prošli, sada konačno sve u najboljem redu.

Emotivan odnos Điđi i njenog egzotičnog dečka, prošao je mnogo uspona i padova. Na kraju, ova turbulenta ljubav ipak je pobedila i dobila najlepši mogući epilog.

NE PROPUSTITE:
Da li ovaj video dokazuje da je majka Điđi i Bele Hadid „roditelj iz pakla“?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 25, 2020 at 5:49pm PDT

Điđi Hadid trudna, a evo kako su manekenka i Malik ranije pričali o svojoj ljubavi!

Nakon prvog raskida oboje su mnogo patili, ali su zato o svojoj ljubavi govorili sa mnogo emocija i entuzijazma, iako se mislilo da toj vezi više nema spasa

– Điđi i ja imali smo neverovatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje je poštujem i cenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako divnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vest. Volimo vas sve – napisao je Zejn na svom Tviteru, a ubrzo je usledila i objava poznate manekenke.

Điđi je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

– Objave o raskidu često se zvuče bezlično jer ne postoji način da se rečima prikaže šta je dvoje ljudi doživelo tokom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zejn i ja delili. Želim mu samo najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, biće ono što je suđeno – poručila je Điđi.

Iako većina ovoj ljubavi nije davala perspektivu, njih dvoje su ipak razuverili javnost. Budući da su još uvek mladi i nezreli za roditeljstvo, pretpostavlja se da će sada svoju ljubav mnogo više ceniti. U moru razvoda, svađa i nesuglasica koje haraju Holivudom, red bi bio da jedna ovako jedra ljubav pobedi i ljude ubedi u suprotno.

NE PROPUSTITE:
Điđi Hadid je sama ZASLUŽNA ZA SVOJ USPEH, ali je na OSUDI javnosti zbog JEDNE STVARI!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 24, 2020 at 6:56pm PDT

Komentari (0)

Loading