Celebrity News

Stižu rode: Aleksa Perović postaje tata sledeće godine

Stižu rode: Aleksa Perović postaje tata sledeće godine

Pobednik prethodne sezone takmičenja "Zvezda Granda" Aleksa Perović (22) i njegova izabranica Jutjub zvezda Milica Pajčin (22) otkrili su da će sledeće godine postati roditelji.

Srećnu vest mladi par otkrio je na zanimljiv način i to tako da "svi čuju"- u hit emisiji Nataše Pavlović "Praktična žena".

Aleksa i Milica presrećni su što očekuju ćerku, a otkrili su da su već izabrari i ime za nju, zvaće se Luna.

- Jedna od omiljenih mi emisija, zahvaljujući Aleksi i Milici, koji su nam otkrili da će postati mama i tata! Čestitam vam - napisala je voditeljka Nataša na Instagramu uz fotografiju sa lepim parom.

Aleksa je nedavno za magazin "Story" ispričao kako je pronašao mir sa svojom emotivnom partnerkom sa kojom već neko vreme živi u Novom Sada (kako izgleda njihov stan pogledajte OVDE).

- Nas dvoje smo za vrlo kratko vreme shvatili da u potpunosti odgovaramo jedno drugom, a kada nađete pravu osobu, ne treba gubiti vreme. Volim njene navike, kao i ona moje, pa savršeno funkcionišemo. Kao i u svakoj vezi, nekada dođe do nesuglasica, ali sve nesporazume rešavamo na miran način - ispručao je tada Aleksa i dodao:

– Milicu već zovem svojom ženom, jer sama činjenica da smo odlučili da živimo zajedno govori u prilog tome da sam u njoj pronašao sve što mi je potrebno i da imamo ozbiljne planove.

Par je upravo to i dokazao jer sada čeka svoje prvo dete.

Čestitamo!