Celebrity News

Stjepan Hauser ne odustaje od muzike: Našao način kako da snimi duet za zgodnom Italijankom (video)

Stjepan Hauser ne odustaje od muzike: Našao način kako da snimi duet za zgodnom Italijankom (video)

Tek što je Stjepan Hauser nedavno objavio album “Classic” i obavio poslednje pripreme pred početak svetske turneje na kojoj su skoro svi koncerti bili unapred rasprodati, sve je stalo. Ipak, zgodni violončelista našao je način kako da iz izolacije radio ono što najviše voli - da svira

Svima nam teško pada samoizolacija i ostanak kod kuće, ali to je, kako stručnjaci kažu, trenutno jedini način da se pandemija zaustavi.

Izolacija posebno nije laka za one koji su navikli da veći deo godine provode na raznim svetskim destinacijama, a među njima je, definitivno, i poznati violončelista Stjepan Hauser (33).

Međutim, kako je veliki deo života počeo da se odvija u virtuelnom svetu, tako je i Stjepan pronašao način kako da ono što radi i voli podeli sa svojim fanovima širom sveta.

Naime, sa koleginicom, Italijankom Benedetom Karetom snimio je duet za pesmu Selin Dion „My Heart Will Go On“. Iako su na dve različite lokacije, iskoristili su sve prednosti moderne tehnologije i putem video poziva snimili pomenutu pesmu.

- Ko vam najviše nedostaje i koga ne možete videti tokom ovog karantina? – zapitao je Stjepan svoje pratioce uz snimak koji je podelio sa njima.

Luka Šulić i Stjepan Hauser: Ako bismo srpske narodnjake obradili, to bi bio svetski hit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Mar 25, 2020 at 12:14pm PDT

Usledili su brojni odgovori, a mnoge je zanimalo da li mu je lepa Italijanka žena.

Na to Stjepan nije odgovorio...

Stjepan Hauser sve vreme skrivao ovu lepoticu: Zgodni violončelista pokazao suprugu! (foto)

Stjepan Hauser: Nepopravljivi sam romantik

Violončelista Stjepan Hauser nedavno je objavio svoj prvi solistički album “Classic” na kome se nalazi 16 brižljivo biranih kompozicija. Ovog meseca je trebalo da krene na svetsku turneju na kojoj su skoro svi koncerti bili rasprodati. Međutim… ostatak znate.

Na pitanje da li je u vezi sa Benedetom Karetom nije odgovorio pratiocima na Instagramu, a isto pitanje mu je bilo postavljeno i tokom nedavnog intervjua u magazinu „Story“.

- Žene su mi oduvek bile inspiracija, volim da radim s njima, ali to je sve. Nemam devojku, niti je tražim. U fazi sam kada verujem da pripadam svim damama i one meni, stoga ne bih jednoj davao ekskluzivu. Doći će i to na red jednoga dana, za sada je moja supruga čelo. Sa njim stalno vodim ljubav i uvek mi je na prvom mestu – rekao je Stjepan uz osmeh.

Stjepan Hauser: Zbog vernosti prema jednoj ženi, bio bih neveran ostalima

Kaže da nije zabrinut što se ta izjave neće mnogo dopasti njegovim budućim izabranicama.

- Moraju da prihvate činjenicu da će u mom srcu, naspram čela, uvek biti na drugom mestu. Kada malo bolje razmislim, to i nije loša pozicija - ponovo uz osmeh dodaje poznati violončelista.

Da bi osvojila vaše srce, kazali ste da devojka mora da bude tajanstvena, nežna, ženstvena, tiha, šarmantna i skromna. Mogu li se sve ove osobine naći u jednoj osobi?

– Možemo mi do sutra da nabrajamo šta bismo i kako bismo hteli. Ljubav je jača od naših odluka i ne postavlja mnogo pitanja (smeh). Meni ostaje da se nadam da ću dobiti ono što priželjkujem.

Stjepan Hauser zavodi obožavateljke na Instagramu uz preteće upozorenje! (foto)

Da li je istina da niste pristalica kompromisa?

– Po mom mišljenju, ukoliko veza ide u dobrom smeru, male kompromise je poželjno praviti, međutim, ne slažem se da na njih treba pristajati da bi se odnos sačuvao. Menjajući se postajemo potpuno druge dve osobe od onih koje su spojile i zavolele, što nije dobro.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Kako je protekao susret bivših ljubavnika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benedetta Caretta (@benedettacaretta) on Mar 14, 2020 at 5:52am PDT

Pitali smo ga i koju osobinu bi, ipak, voleo da koriguje.

– Nepopravljivi sam romantik i osećajna duša. Takođe sam kompleksna ličnost koja se odlično prilagođava ljudima i situacijama. Mogu da budem spiritualan, profesionalan, zafrkant… S druge strane, vrlo sam nestrpljiv i gotovo nikada se ne odmaram. U poslednje vreme učim to da promenim i budem u miru sa samim sobom. Često meditiram i šetam, a biće vam interesantno da su jednu pešačku stazu u Istri nazvali mojim imenom - zaključio Hauser uz osmeh.