Celebrity News

Stjepan Hauser: Zbog vernosti prema jednoj ženi, bio bih neveran ostalima

Stjepan Hauser: Zbog vernosti prema jednoj ženi, bio bih neveran ostalima

Iako se u maju šuškalo kako violončelista Stjepan Hauser (32) ljubi hostesu Stelu Opančar (25), on je otkrio da je ipak solo. Za gloria.hr je ispričao da bi svoju vilu, tik do mora u Pomeru nedaleko od Pule, voleo da podeli sa svojom savršenom devojkom.

- Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj lepoti. Privlače me devojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao devojke s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumeju i da su spremne da žive izvan grada. A gde mogu da nađem takvu!? Srećan sam i ponosan što imam predivne obožavateljke koje su mi muze i inspiracija, jer ženska lepota uistinu tako deluje na mene. Osećam, stoga, da bih zbog vernosti prema jednoj ženi bio neveran ostalima. Ja, naime, pripadam svima njima - rekao je glazbenik za gloria.hr.

View this post on Instagram

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Feb 28, 2019 at 7:09am PST

Dodaje kako prezire materijalizam, pa ne voli kada se devojke fotografišu sa skupim predmetima.

U svojoj vili organizuje žurke za prijatelje iz celog sveta, a među gostima su i atraktivne devojke.

Čelista koji je u septembru 2017. raskinuo dvogodišnju vezu s Jelenom Rozgom (41), kaže, još traga za onom pravom.

Podsetimo, bujna Slavonka iz Petrijevaca još se u decembru 2018. pohvalila fotografijama na Instagramu na kojoj je grli član dueta 2Cellos. Družili su se u kafiću luksuznog zagrebačkog hotela, a mnogi su primetili kako su u vrlo prisnom odnosu.

Početkom maja finalistkinja izbora za Miss Universe Hrvatske 2016. objavila je fotografiju na kojoj se sunča na terasi Hauserove vile, a zadnjih dana se provodi u Dubrovniku. Fotografiju sa Stjepanom još nije izbrisala s Instagrama...