Celebrity News

Dan rezervisan za ljubav: Sudbonosno „da“ na koncertu Sergeja Ćetkovića

Dan rezervisan za ljubav: Sudbonosno „da“ na koncertu Sergeja Ćetkovića

Sergej Ćetković nastupio u zagrebačkoj Areni, a koncert prekinula iznenadna veridba

Jedan od najvoljenijih muzičara u regionu, Sergej Ćetković, nastupio je na Dan zaljubljenih u najvećoj hrvatskoj dvorani pred 8.000 gledalaca priredivši im romantično putovanje kroz emotivne pesme koje je stvarao proteklih 20 godina.

- Dobro veče, zaljubljeni ljudi. Srećno oženjeni ljudi. Srećno neoženjeni ljudi. Večeras smo se okupili u velikom broju da zajedno proslavimo ljubav. Neka ljubav bude svakog dana. Da li ste spremni za jednu romantičnu noć? – rekao je Sergej na početku nastupa, a zatim otvorio program velikim hitom „Oči nikad ne stare“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on Feb 15, 2020 at 5:28am PST

Posebno iznenađenje večeri je bilo je pojavljivanje nepoznatog momka na sceni koji je iskoristio priliku da u najromantičnijoj atmosferi zaprosi svoju devojku. Ovakav potez Sergeja izgleda da uopšte nije iznenadio, jer, kako je ranije rekao, prestao je da broji prosidbe na svojim koncertima.

Sergeja su iz prvog reda pratile supruga Kristina i ćerke Mila i Lola koje su mu i ovog puta bile velika podrška.

- Porodica mi je uvek bila na prvom mestu, svi to znaju, i to se nikada neće promeniti. Privilegija je imati toliko lepote i nežnosti u svom domu. One su moja inspiracija, podrška i moj svet - rekao je Sergej hrvatskom izdanju magazina "Glorija" uoči ovog nastupa.

Sergej Ćetković šarmirao svoju publiku na neočekivan način

Svaki umetnik se trudi da na sebi svojstven način osvoji srca publike. Jedno od Sergejevih 'tajnih oružja' je duhovitost i on se, i ovog puta, potrudio da ih slatko nasmeje. Po dolasku u zagrebačku Arenu, on nije održao samo tonsku probu, već se našao i kao pomoć radnicima.

Pogledajte video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on Feb 13, 2020 at 10:40am PST

Usledili su brojni pregledi vernih pratilaca iz celog regiona koji su često u svojim komentarima koristili reč 'kralj'.

Masimo Savić zatražio od Sergeja preporuku za tretman lica

Uoči velikih nastupa u Zagrebu i Splitu, Sergej Ćetković je umor od napornih priprema hteo da sakrije na svom licu i rešio da ode u kozmetički salon.

Video snimak koji je postavio na svoj Instagram profil izazvao je buru simpatičnih komentara, a oglasile su se i njegove dobre kolege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on Feb 8, 2020 at 4:16am PST

– Pa, normalno… gde bi ti bio nego u beauty centru! Ajde… čekam te na mini valu!  – napisala je Nina Badrić, ostavljajući pregršt smajlija.

Ni Masimo Savić nije ostao ravnodušan na Sergejevu poruku.

– Preporuku za tretman javiti u Inbox – napisao je Masimo uz smešak.

Sergej otkrio sa čim je imao najveći problem u životu! 

Poznati kantautor često govori u medijima koliko mu je porodica bitna. Supruga i on su nedavno proslavili 20 godina braka, a tim povodom Sergej je za magazin "Story" rekao:

– Zaista sam srećan, jer imam ženu koju volim i koja me voli. Važno je biti svestan te ljubavi i znati šta hoćeš u životu, a ja želim mir, ljubav, mirnu luku, porodicu, stabilnost, poverenje i iskrenost. Ne želim laž, interes i matematiku u svom životu. Neću da glumim nešto što ne osećam, niti umem da glumim ljubav na silu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on Mar 18, 2019 at 9:12am PDT

- Veoma sam emotivan i na sve reagujem srcem. Kod Kristine najviše cenim to što je iskrena i direktna, kod nje nema uvijanja i lažnih obzira. Kristina je moj odraz i ja njen. Jedno drugom smo i sidro i vetar u jedrima – dodao je on.

Sergeja Ćetkovića znamo kao nekog koga ne prate skandali kako na muzičkoj sceni, tako i u privatnom životu, ali za naš magazin otkrio je sa čim je imao najveći problem u životu:

– Sada sam zadovoljan svojim izgledom koji sam postigao odricanjem od slatkiša koje mnogo volim. Nije bilo lako, ali vredelo je – rekao je pevač za naš magazin.