Celebrity News

Suđenje kakvo se retko viđa: Anabela i Andrej se i zvanično razveli

Suđenje kakvo se retko viđa: Anabela i Andrej se i zvanično razveli

Zvanično kraj 

Kako prenose domaći mediji, pevačica Anabela Atijas i biznismen Andrej Atijas zvanično su se juče razveli u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Naime, poznati par juče je "uhvaćen" u zgradi suda kod Hrama Svetog Save kada su nekoliko minuta pre 14 časova zajedno stigli u pratnji advokata, prenosi "Srpski telegraf".

Par se pred sudijom zadržao manje od pola sata, a sve su se lako dogovorili.

- O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je uredno viđati kad god poželi. Ovo je bilo neobično suđenje kakvo se retko viđa, jer su emocije među partnerima i dalje prisutne, koliko god problema da su imali - rekao je izvor za ovaj list i dodao da su nakon što su plati troškove suđenja zajedno izašli i uputilli se ka parkiranom belom automobilu kojim su se odvezli.

Anabela Atijas: Emotivna poruka upućena bivšem?

Povodom ovih glasina Anabela se nije oglašavala dok je Atijas potvrdio sve i naglasio:

- Mi smo najbolji prijatelji za ceo život.

Inače, Andrej je već izvesno vreme na lečenju od alkoholizma u institutu u Zemunu. Pevačica sa kojom biznismen ima ćerku Blankicu mu je i među prvima pružila podršku kada je nedavno krenuo na lečenje.

– Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac – rekla je Anbela nedavno za domaće mediji.

Podsetimo, nakon prvih vesti da se Andrej i Anabela razvode, na društvenim mrežama osvanula je biznismenova slika na kojoj se ljubi sa izvesnom Minom Mateljan, studentkinjom farmacije i fitnes modelom iz Sarajeva.

Nakon ovoga oboje su izjavili kako treća osoba nije kriva za njihov rastanak, ali je Anabela otkrila i kako je ona prva primetila kada je Andrej našao drugu.

– Ja sam njega osetila da ima nešto na vidiku, pre nego što je to objavljeno u medijima. On ne ume da sakrije tu emociju, tačnije grižu savest iako smo se tada već bili rastali – objasnila je pevačica nedavno za domaće mediji.