Celebrity News

Suprug Nikoline Pišek naslednik je VELIKOG PORODIČNOG BOGATSTVA, a evo šta je njegova NAJVEĆA STRAST

Suprug Nikoline Pišek naslednik je VELIKOG PORODIČNOG BOGATSTVA, a evo šta je njegova NAJVEĆA STRAST

Prelepa voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović žive na relaciji Beograd - Zagreb, a Vidoje čija porodica važi za jednu od najbogatijih kolekcionara umetničkih dela i u Zagrebu je, kako pišu hrvatski mediji, našao način da utoli tu svoju strast.

Naime, kako piše hrvatski portal "100posto.hr" Vidoje Ristović je u nedelju razgledao sajam antikviteta na zagrebačkom "Britancu", a oni navode kako se čini da je ponešto i pazario. S obzirom na to da je Vidoje po zanimanju istoričar umetnosti, nije ni čudo, piše ovaj medij, da mu je ovaj sajam posebno drag, a očigledno je da se njima dopada ova njegova strast.

Vidoje je ljubav prema umetninama nasledio od svog oca Viktora, poznatog pod nadimkom Miša Grof. Hrvatski mediji navode da nema sumnje da je Ristović najbogatiji srpski antikvar, te Viktor u svom vlasništvu ima zavidnu kolekciju umetnina od kojih neke, navodno, vrede i sto hiljada evra.

Porodica Ristović se kolekcionarstvom umetničkih dela počela baviti devedesetih godina prošlog veka, a navodi se da je biznis i poznavanje umetničkih dela porodici donelo veliko bogatstvo pa se tako spekulisalo da su Ristovići svadbu Nikoline Pišek i Vidoja platili čak 400 hiljada evra.