Celebrity News

Suprug Verice Rakočević fotografisao Elenu BEZ TRUNKE ŠMINKE, evo kako ŽIVOT DALEKO OD GRADA utiče na NJENU LEPOTU! (foto)

Suprug Verice Rakočević fotografisao Elenu BEZ TRUNKE ŠMINKE, evo kako ŽIVOT DALEKO OD GRADA utiče na NJENU LEPOTU! (foto)

Dizajnerka Elena Karić, ćerka Verice Rakočević, odlučila se za nekonvencionalni način života za razliku od svojih kolega. Život živi daleko od kamera i pažnje medija. Umesto da svakodnevno izbija iz frižidera sa najavama nove kolekcije i pričama o svetskim saradnjama ona se fokusirala na kuću koju ima na Kosmaju i posvetila uzgajanju životinja.

https://www.instagram.com/p/BoM860PiCs7/

Elena se posvetila zdravom životu i ishrani. Sa porodicom se preselila u novi dom u kojem živi seoski stil života a na Instagramu objavljuje životne avanture, kako iz svakodnevnog života, tako i iz Indije u kojoj je bila početkom marta.

S obzirom na to da se Elena fokusirala na život koji je orijentisan na devizu "povratak prirodi", tako i njen život na Instagramu izgleda - objavljuje prirodne fotografije bez šminke i filtera.

Možda je najveće iznanđenje fotografija koju je napravio Veljko Kuzmančević, suprug Verice Rakočević. U pitanju je fotografija na kojoj je Elena bez trunke šminke i nije korišćena bilo kakva obrada fotografije.

https://www.instagram.com/p/BvMRy9ZBz_c/?utm_source=ig_embed

Ako uzmemo u obzir kakav je životni stil Elene Karić takva je i fotografija - prirodna.