Celebrity News

Supruga Balaševića: Đole je izašao iz bolnice, sad je naš "stent ap" komičar

Supruga Balaševića: Đole je izašao iz bolnice, sad je naš "stent ap" komičar

Supruga Đorđa Balaševića Olivera otkrila je za domaće medije kako se sada oseća njen suprug nakon što je sredinom novembra završio u bolnici zbog ugradnje stentova posle infarkta.

Olivera je u jednom intervjuu pričala o svojoj knjizi "Planeta dvorište" i objasnila da li je Đorđe junak njenog romana, a zatim i otkrila kako se umetnik trenutno oseća.

- Prijatelji i saradnici koji su imali priliku da je upoznaju u fazi stvaranja nazivali su je biografijom, ali ne bih brkala uspomene jedne devojčice sa tako ozbiljnom formulacijom. Radi se, pre svega, samo o "frtalju biografije", a Đorđe je, naravno, junak u onom delu kada posumnjate u sebe i klonete pod pritiskom oživljenih uspomena. Svakako da je najradosniji trenutak bio kada se vratio iz bolnice i kad smo shvatili da će naša šala - da će odsad biti "stent ap", a ne stend ap komičar - zaista zvučati kao šala - rekla je Olivera Balašević za "Kurir".

U svom romanu Olivera Balašević priča o jednoj drugoj ljubavi, onoj prema sportu. Vrsna gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja, kaže sledeće:

- U mojoj knjizi, pominjući iskustva i saznanja svoje mame, koja je tako jednom prilikom burno reagovala na sudijski lopovluk i nepravdu, a posle još dugo malo koji razgovor na tu temu nije mogao proći bez pominjanja te dve reči, još kao devojčica naučila sam od nje da se bezuspešno traganje za pravdom uvek na kraju pretvori u bezuspešno traganje za nepravdom. U svom kratkom, nažalost, profesorskom stažu nisam propuštala priliku da svojim đacima ispričam i ponešto što nije bilo u nastavnom programu, a činilo mi se da je imalo veze s pedagogijom - prenosi pomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on Nov 25, 2019 at 1:16am PST