Celebrity News

Supruga Kuburi "UZVRAĆA UDARAC": Posle pet godina uradila je isto što i on njoj?

Supruga Kuburi "UZVRAĆA UDARAC": Posle pet godina uradila je isto što i on njoj?

Kada su se pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, danima se o tome pisalo.

Tada se njegova supruga Marija Savić Srećković nije se oglašavala tim povodom i samo se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno sa suprugom na premijeri jednog filma što je svima bio dovoljan odgovor.

Međutim, nekoliko godina kasnije stvari su se okrenule.

Naime, kako pišu domaći mediji, sada je fitnes instruktorka uslikana sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru, piše "Blic".

A s obzirom da su poznati glumac i ona i dalje u braku, te žive zajedno, ovo je sve veoma začudilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on Feb 26, 2019 at 9:22am PST

- Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu.

- Tokom razgovora jedno drugom su dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu - kaže izvor za "Blic" koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu, jer bez obzira što su se ljubili u restoranu, vodili su računa da ih neko ne vidi. Sedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Savić - Srećković (@marijafit) on Jun 25, 2019 at 12:07pm PDT

I sama fitnes instruktorka je o ovome imala šta da kaže:

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija.

Podsećamo, ona i glumac su još uvek u braku i žive zajedno. Njih dvoje imaju dva sina među kojima je razlika 17 godina.