Celebrity News

Supruga Robija Vilijamsa objavila provokativan snimak! (video)

Supruga Robija Vilijamsa objavila provokativan snimak! (video)

Robi Vilijams i Ajda Fild uživaju u porodičnoj atmosferi i roditeljstvu, a javnost su iznenadili video snimkom na kome je čuveni muzičar potpuno nag!

Robi Vilijams (46) i njegova supruga Ajda Fild (40) nedavno su dobili četvrto dete, a lepu vest su objavili na Dan zaljubljenih kada je Ajda je na svom Instagram profilu podelila neobičnu fotografiju na kojoj se vide četiri para dečjih nogu. Tom prilikom je otkrila i neobično ime dečaka.

– Uočite razliku… Na ovaj Dan zaljubljenih želeli bismo da proslavimo ljubav na najneverovatniji način… Bo Benedikt Entoven Vilijams - napisala je ona i dodala da je maleni Bo njihov biološki sin i da ga je na svet donela surogat majka, ista koja je rodila njihovu ćerku Koko.

– Blagosloveni smo što imamo zdravog sina i sada smo zvanično kompletni kao porodica – dodala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Feb 14, 2020 at 9:51am PST

Posle ove lepe vesti, Ajda nije prestala da iznenađuje javnost.

Tako je juče na njenom Instagram profilu osvanuo šokantan snimak iz porodičnog doma na kome se vidi kako njen suprug Robi Vilijams gleda televiziju i to - potpuno nag!

- Bolji si kao vrata nego kao prozor... Inače, lepa vrata - napisala je Ajda uz smajli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Feb 25, 2020 at 11:17pm PST

Ovaj prizor je, očigledno, jako razveselio pratioce poznatog para, a komentari pristižu iz celog sveta, uglavnom ženske populacije. "Divno za početak dana", "lepo", "nije loše", "ti si srećna dama", "i moj muž to radi, ali ti svakako imaš bolji pogled od mene" - neki su komentara razdraganih obožavateljki.

Luksuzni biser Kalifornije: Raspametićete se kada vidite u kakvom domu živi Robi Vilijams!

Robi Vilijams uživa u roditeljstvu i porodica mu, očigledno, mnogo znači. Sa suprugom Ajdom je u braku od 2010. godine. Pored nedavno rođenog sina, imaju 17-mesečnu ćerku Koko, ćerku Tedi (7) i sina Čarltona (5).

Njegova žena nije odolela da podeli još jedan snimak koji prikazuje njihovu porodičnu idilu na kome vidimo Robija kako drži tek rođenog sina.

- Prelep momenat - napisala je Ajda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Feb 24, 2020 at 5:03pm PST

Naravno, i ostala deca nisu zapostavljena u domu Vilijamsovih, a uverili smo se posle još jednog Ajdinog snimka sa Instagrama.

U porodičnoj atmosferi Robi sluša stariju ćerku kako svira klavir i ne krije svoje zadovoljstvo njenom izvedbom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Feb 23, 2020 at 4:23pm PST

Robi Vilijams se bori sa mentalnom bolešću: Nekim danima ne mogu da ustanem iz kreveta

Robi Vilijams uspešno balansira između roditeljstva i karijere. I dalje se nalazi među najslušanijim muzičarima u Velikoj Britaniji, s obrzirom na to da je njegov poslednji album The Christmas Present krajem prošle godine bio u samom vrhu muzičkih top lista.

Porodica mu, očigledno, mnogo znači, a o zdravstvenim problemima više ne govori.

On je, inače, imao teškoća sa mentalnim problemima, alkoholizmom, depresijom, a u dokumentarnom filmu Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive pojavio se kao neko do se sa bolešću borio veći deo života.

Poznati pevač o svojoj borbi sa depresijom javno je progovorio 2018, a za londonski Radio 2 rekao je da ima pomračenja u glavi i da misli da pati ili od autizma ili Aspergerovog sindroma.

– Ne znam u kom spektru se nalazim, ali definitivno sam u nekom. Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne mogu da objasnim zašto ne mogu da ustanem iz kreveta – rekao je Vilijams.

Kako su prenosili britanski mediji u to vreme, Robi je počeo mnogo više da ceni život otkako su supruga Ajda i on dobili Teodoru i Čarltona.