Celebrity News

Supruga Sinana Sakića skrhana bolom: Duša me boli za mojim mužem

Autor: | 25/10/2017

Supruga Sinana Sakića skrhana bolom: Duša me boli za mojim mužem

Danima već traje prava drama u porodici popularnog pevača Sinana Sakića, nakon što se njegovo zdravstveno stanje nedavno zakomplikovalo posle operacije žučnih kanala.

Naime, pevaču su pre više od deset dana lekari u Banjaluci ugradili dva stenta kako bi proširili žučne kanale, a operacija je prošla u najboljem redu. Međutim, komplikacije su usledile nakon Sakićevog povratka u Tuzlu, gde je već nekoliko dana na intenzivnoj nezi. Sabina Sakić, supruga popularnog pevača, otkrila je u izjavi za Alo da je njegovo stanje ozbiljno i da se lekari bore za njegov život.

- Duša me boli, u teškom je stanju. Lekari se bore za njegov život, na intenzivnoj je nezi, gde su posete zabranjene. Viđam ga nakratko. Moj Sinan je veliki borac i daće bog da preživi. Molim se stalno - rekla je za Alo Sinanova supruga.

Kako saznaje dalje ovaj dnevni list, lekari su Sakiću pre dva meseca dijagnostikovali suženje žučnih kanala, zbog čega je morao na hiruršku intervenciju. Zdravstvene komplikacije su usledile jer Sakićev organizam nije mogao da podnese operaciju. Kako je Sinan već duže imao cirozu jetre, kada se žuč izlila u nju, prouzrokovala je nove probleme. Sada su Sinanu oslabljeni i srce i bubrezi, koji ne rade punim kapacitetom, i opšte stanje ogranizma je vrlo loše.

- Sinanovo stanje je veoma ozbiljno, ali se svi molimo i nadamo da će se izvući. Veliki je borac, pobedio je u težim bitkama, pa će i u ovoj. Sakićeva porodica je uz njega, a Sabina bukvalno ne želi da ode iz bolnice. Iako može da da ga vidi smo nakratko, njoj je važno da stalno bude blizu, jer zna da Sinanu najviše znače njena podrška i blizina. Samo ona zna kako joj je u ovom trenutku - kaže izvor blizak bračnom paru.

Sakić je u posednjih mesec dana imao ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je sredinom septembra smešten u Kliniku za interne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli. Tada su mediji pisali da Sakić ima probleme sa padom imuniteta, srcem i krvnim pritiskom, a da su tegobe nastale usled neurednog života i hroničnog problema s alkoholom.

Legendari pevač je već istakao da je sve muke u životu preživeo zahvaljujući Sabini.

- Ona je moja snaga, moja podrška, moj najveći oslonac. Ona mi je dala krila. Ako me iko voli na svetu, onda je to moja Sabina. Da mi nije nje, ko zna šta bi se dešavalo sa mnom. Uz nju, uvek sam imao smiren život, idilu u kući, ali nisam umeo to dovoljno da cenim - rekao je svojevremeno Sinan.