Celebrity News

ŠUŠKA SE DA SE ŽENI NA PROLEĆE: Nakon PRELJUBE SA DADILJOM, Džad Lou spreman za BRAK SA 14 godina mlađom

ŠUŠKA SE DA SE ŽENI NA PROLEĆE: Nakon PRELJUBE SA DADILJOM, Džad Lou spreman za BRAK SA 14 godina mlađom

Nakon što je mu propao brak s kolegicom Sejdi Frost i kada se otkrilo da je varao sa dadiljom njihove djece, Džad Lou napokon je spreman da ponovno uplovi u bračnu luku. Nakon četiri godine veze s plavokosom psihologicom, slavni je glumac shvatio da je Filipa Koan ona prava, te ju je zaprosio.

Da je ovaj novi ljubavni par veren, otkriveno je tako što je 32-godišnjakinja uslikana s ogromnim dijamantskim prstenom na ruci, a sve nakon što se počelo naveliko spekulisati kako ona i 46-godišnji glumac planiraju venčanje ovog proleća u Francuskoj.

Prema pisanju britanskog The Sun-a, slavni glumac zatražio je od svog 22-godišnjeg sina, kojeg je dobio u braku sa Frost, da mu bude venčani kum. Osim bliskih prijatelja, sa kojima se druži još od mladosti, holivudski glumac navodno će na venčanje pozvati samo neke od odabranih kolega.

Inače, Džad Lou ima čak petero dece - Rafertija (22), Iris (18) i Rudija (16) iz braka sa, Sofiju (9) iz veze s manekenkom Samantom Burk te Adu (3) s muzičarkom Ketrin Harding.