Celebrity News

Šuška se: Nikol Šerzinger se vratila muškarcu njenog života?

Šuška se: Nikol Šerzinger se vratila muškarcu njenog života?

Pevačica Nikol Šerzinger nedavno se pojavuila u Rojal Albert holu u Londonu gde je održana još jedna dodela Britanskih modnih nagrada, a svojim stajlingom - dugačkom, crnom pozirnom haljinom sa dubokim dekloteom, privukla je sve poglede.

Fashion Awards goreo sinoć u Londonu: Vojska slavnih lepotica okupirala crveni tepih (foto)

Međutim, nakon ovog modnog događaja glavna tema medija nije bio njen odabir kreacije već navodno pomirenje sa legendom Formule 1 Luisom Hamiltonom, sa kojim je uslikana upravo na pomenutom događaju, piše mondo.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Dec 3, 2019 at 7:09am PST

Pevačica i sportista bili su u vezi od 2008. do 2015. godine, a šokirali su mnoge kada su objavili da raskidaju.

Sada strani mediji ponovo šuškaju da je par odlučio da izgladi odnose i ponovo bude zajedno.

U žiži skandala

Inače, ovaj par početkom godine dospeo je u žižu skandala kada je njihov kućni video dospeo u javnost. Naime, hakeri su objavili snimak na kome se mogu videti Luis i Nikol kako se zajedno, polugoli maze u krevetu.

Podsećamo, Šerzingerova je godinama bila sa Luisom Hamiltonom, a nakon njega smuvala se sa teniserom Grigorom Dimitrovim.

A pre nekoliko nedelja, po pisanju inostranih medija, lepa Nikol bila je u vezi sa sedam godina mlađim ragbistom Tomom Evansom nakon pomeutog tenisera. Par je, kako se navodi, više puta uslikan tokom romantičnih večera u Londonu, a kako piše Daily Mail a ističe izvor blizak pevačici je da je zgodni ragbista za njom potpuno izgubio glavu te ju je odmah pozvao na večeru.