Celebrity News

Suzan Sarandon po treći put baka: Ćerka Eva dobila dete sa bivšim suprugom (foto)

Suzan Sarandon po treći put baka: Ćerka Eva dobila dete sa bivšim suprugom (foto)

Oskarovka Suzan Sarandon srećna je zbog trećeg unučeta koje je na svet donela njena ćerka Eva Amuri

Poznata holivudska glumica Suzan Sarandon ima troje dece dece, a sada je postala baka i to po treći put.

Njena najstarija mezimica, Eva Amuri, dobila je treće dete sa bivšim suprugom, fudbalerom Kajlom Martinom. Eva se javno oglasila putem Instagrama sa vešću da se porodila kod kuće, kao i da je porođaj prošao dobro, da je bio laz i brz i da su svi presrećni što je na svet došao sinčić.

- Mateo Antoni Martino - otkrila je njegovo ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) on Mar 14, 2020 at 6:14am PDT

Inača, Eva Amuri rođena je 1985. godine. Slavna glumica Suzan Sarandon je rodila Evu iz veze sa italijanskim rediteljem Frankom Amurijem. Eva ima dva polubrata sa majčine strane, Džeka i Majlsa.

Suzan Sarandon trostruka baka: Posle porodične drame i teške depresije na putu treće unuče! (foto)

Što se karijere tiče, Eva je krenula stopama slavne majke i postala filmska i televizijska glumica, ali dosta vremena posvećuje svom blogu koji se bavi važnim temama za žensku publiku. Ona je u svojim postovima često govorila o poslednjoj trudnoći i nije krila koliko uživa u majčinstvu.

- Osećam se toliko zahvalno što sam naučila da svaki od najintenzivnijih izazova u životu sa sobom nosi i najveće mogućnosti rasta na najdublje načine. Radim toliko naporno svakog sata, svakog dana da bih otvorila svoje srce za ovu vrstu rasta i ostala otvorena za sve što će ovo iskustvo doneti. Volela bih da čujem i druge žene koje su otvorenog srca prolazile kroz strah, a to se posebno odnosi na porođaj i majčinstvo. To su velike teme i važno je da razgovaramo - napisala je Eva pozivajući svoje čitateljke na dijalog.

Eva Amuri Martino iskrena: Prvi seks posle porođaja je čudan, emotivan i jako bolan

Inače, Eva Amuri i Kajl Martin bili su u braku osam godina i tokom skladne zajednice dobili su sina Mejdžora Džejmsa i ćerku Marlou Me. Odlučili su da se razvedu nakon što je ona treći put ostala trudna, a kako su isticali, ostali su u odličnim odnosima te je Kajl sve vreme bio uz bivšu suprugu prilikom porođaja.

Eva je na svom blogu nedavno pisala i o odnosu sa bivšim suprugom, kao i pripremama za porođaj za koji je insistirala da bude obavljen kod kuće.

- Rođenje deteta, ovog puta bez partnera nateralo me je da u svojoj glavi dobro razmislim da li sam dovoljno jaka da to učinim. Naš nivo intimnosti se potpuno promenio otkako nismo nismo par i bila je jako važna i njegova podrška, kako bi sve išlo prirodnim tokom (posebno kod kućnog porođaja), kako bih se u svom telu osećala potpuno lagano. Bilo mi je potrebno mnogo pozitivnog razmišljanja i rada na sebi kako sam se približavala porođaju da bih se oslobodila sopstvenog straha i fokusirala se na snagu koju sam osećala tokom ove trudnoće - dodala je Eva.

Majls Robins, sin Suzan Sarandon, u haljinici i hulahopkama! (video)

O razlogu rastanka ovaj par nije govorio, pa se nadamo da nije u pitanju depresija.

Podsetimo, Eva i Kajl su zajedno preživeli tešku dramu, kada je Eva zapala u tešku depresiju nakon što im se rodio sin Mejdžor.

Naime, imali su noćnu patronažnu sestru koja je jedne noći zaspala s detetom u naručju. Par je spavao kad su začuli detetov pad na pod. Beba tada zadobila frakturu lobanje, ali srećom sve je prošlo bez ikakvih ikakvih posledica.

Suzan Sarandon: Neću dozvoliti da me unuka naziva bakom

Proslavljena glumica Suzan Sarandon zna da uživa sa unučićima, ali ih prvo nauči jednu važnu stvar - da je ne zovu bakom.

Kada se njena ćerka Eva Amuri Martino prvi put porodila, legendarna oskarovska je rekla da ima ideju kako će je unuka oslovljavati.

– Pozajmila sam jedno ime od svog dobrog prijatelja koji je sa juga, a on je svoju baku zvao “dušo”. Sa tim sada eksperimentišem i Evi se to dopada, pa ćemo videti – objasnila je davno Suzan za magazin “People”.

Nadamo se da ćemo uskoro saznati da li je Suzan nastavila sa ovom praksom i da li i dalje insistira da je unučići zovu "dušo" ili je prihvatila "bako".